Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem software og anvendelse

oftware er en altomfattende begreb, der bruges i modsætning til hardware, som er de konkrete komponenter i en computer. Så alt andet på din computer, der ikke er hardware er software. en ansøgning er dybest set en type software, så forskellen mellem software og anvendelse er meget ligesom forskellen mellem et rektangel (software) og en firkant (applikation). alle applikationer er software, men ikke al software er applikationer.
En af de vigtigste punkt, der gør en software et program er, at det er eksekverbar. Det primære mål med en ansøgning er at udføre en bestemt opgave eller en række af opgaver. Det er derfor vigtigt, at det er i stand til at udføre og udføre sine instruktioner for at opnå dette. Hvis et stykke software ikke er eksekverbar, så kan det ikke betragtes som en ansøgning. enhedsdrivere, manualer, billeder og dokumenter er kun en del af den software, der ikke er applikationer.
Også en bivirkning af den tidligere opgørelse er, at anvendelser er begrænset til bestemte operativsystemer. En Windows-program kan ikke køre på en Mac eller Linux-platform og er derfor ikke betragtes som ansøgninger i ovennævnte operativsystemer. Selvom software kan eller ikke kan genkendes på forskellige platforme, ændrer det ikke det faktum, at det er stadig betragtes som software.

være eksekverbare ikke er begrænset til applikationer selv som nogle eksekverbare ikke betragtes som ansøgninger. Et eksempel på dette ville være software, der er en del af operativsystemet, det er meget tydeligt i forældede DOS OS. En DOS installation indeholder flere eksekverbare, der er nødvendige for at fungere korrekt. Disse betragtes ikke som ansøgninger. Lastyl, for at en ansøgning at være nyttig, den har brug for brugerinteraktion. Selv antivirus og anden type af sikkerhedssoftware, der forsøger at være så diskret som muligt kræver en vis brugerinteraktion fra tid til anden. i modsætning hertil er de fleste computerbrugere uvidende om BIOS- software og enhedsdrivere til trods for deres betydning for funktionaliteten af en computer.
Resumé :.
1 Software er et altomfattende udtryk for edb-data, mens et program er en type software, der gør en bestemt opgave

2 Applications er eksekverbar. mens software kan eller ikke kan være eksekverbare
3. Ansøgninger ofte operativsystem bestemt, mens software, der ikke nødvendigvis er så
4 Ansøgninger som regel brug for brugerinteraktion for at fungere, mens softwaren ikke nødvendigvis at

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------