Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem forskel mellem samsung h1 og Samsung m1

amsung H1 og M1 er de første to telefoner, som Vodafone har udgivet kører 360 platform. H1 er den første af de to, og er betydeligt dyrere end M1, som blev frigivet med lavere specs som et budget smartphone for at gøre adgangen til 360-platformen meget lettere. Da M1 er den billigere version, er den også udstyret med en mindre skærm end H1. Det af M1 kun måler 3. 2 inches i forhold til 3 5 tommer skærm i H1
Bortset fra skærmen, er forskellen i prisen også afspejles i lagerkapacitet på begge enheder. . M1 kommer med en beskeden 1 GB intern hukommelse, mens H1 har 16GB intern hukommelse. Begge enheder har microSD-kort slots selv, så der er altid plads til dig til at udvide, når du vil.
Samsung har også besluttet at droppe Wi- Fi -senderen i M1. de, der har brug for konstant adgang til internettet, er tilbage med intet andet valg end at bruge HSDPA radio og adgang til internettet via mobilnettet. Dette kan være en pebret udsigt for dem, der ikke har ubegrænset data planer. Eller kan du bare skifte til H1, som har en 802. 11b /g trådløs sender.
Endelig er kameraet på H1 er meget bedre end M1. Denne er allerede fremgår af beslutningen, da H1 har et 5 megapixel kamera, mens M1 har en 3. 2 megapixel kamera. billeder taget med H1 ville have flere detaljer end dem, der træffes med M1. Dette gælder også videooptagelse, som H1 er i stand til at optage HD-kvalitet video med en opløsning på 720p ved 30 fps. M1 kan kun optage VGA (640x480) videokvalitet på et endnu lavere 15fps.

Begge håndsæt har været plaget af brugernes rapporter om træg ydeevne, så meget mere med H1 end M1 Forhåbentlig kan Samsung frigive en opdatering til deres OS for at gøre det klarer sig bedre end det allerede er. Resumé :.
1 i 1. halvår er dyrere end M1
2 i 1. halvår har en større skærm end M1

3 The. H1 er udstyret med en meget mere intern hukommelse end M1
4. den H1 leveres med Wi -Fi, mens M1 ikke gør
5. den H1 kameraet er mn sådan bedre i forhold til M1 kameraet

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------