Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem BDC og opkaldstransaktion

DC eller Batch datakommunikation og kald transaktionen er måder at interface teknik. Man kan komme på tværs af mange forskelle mellem BDC og kald transaktionen.
Når man sammenligner de to, Batch datakommunikation er den ældste interfacing teknikken. det vigtigste aspekt af BDC interface er asynkron behandling. det betyder, at det bruges til flere transaktioner af data. i denne metode, vil ingen ny transaktion startes til den foregående transaktionen er fuldstændigt skrevet til databasen. I batch Datakommunikation har de møder ikke starter i parallel.
På den anden side er det vigtigste aspekt af opkaldstransaktionen grænseflade er synkron behandling. Dette betyder, at den anvendes til kun en enkelt data-transaktion. i Call transaktioner, overførslerne finder sted på tidspunktet for behandlingen selv.

i Call Transaction, ABAP programmet håndterer fejl. ABAP -programmet i Call transaktion omhandler også med brugerdefineret fejlhåndtering og real -time interface. i Batch data Communication, genererer ABAP -program en session med alle transaktionsdata.
Der er også en stor forskel i dataoverførslen udviklende Batch datakommunikation og kald transaktionen. Når Batch Datakommunikation overfører store mængder data, kalder transaktion kun overfører en lille mængde data. En anden forskel der kan ses mellem Batch datakommunikation og Call transaktionen er i processorhastighed. behandlingen er langsom i Batch datakommunikation i forhold til hurtigere behandlingstid for opkald transaktion. når vi beskæftiger os med fejl, både Batch datakommunikation og kald transaktionen har deres egne specifikationer. Mens fejllog er skabt i Batch Data Communication, fejlene skal håndteres meget åbenlyst.
En anden forskel, der er set er i dataoverførsel. I Batch Data Communication, er dataene ikke opdateret medmindre en session er helt behandles. på den anden side, får data automatisk opdateret i samtale transaktion.

Oversigt
1. det vigtigste aspekt af BDC -interface er asynkron behandling. på den anden side er det vigtigste aspekt af opkaldstransaktionen grænsefladen synkron behandling.
2. i Opkaldsindstillinger transaktioner, tage de overførsler sted på tidspunktet for behandlingen selv. I BDC, vil ingen ny transaktion startes indtil forrige transaktionen er blevet fuldstændig skrevet til databasen.

3 Når Batch datakommunikation overfører store mængder data, kalder transaktion kun overfører en lille mængde data,
4 behandlingen er langsom i Batch datakommunikation. sammenlignet med behandling hastighed i opkaldstransaktion.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------