Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem Abacus og computer

r der nogen forskel mellem computere og abacus ? Ja der er forskelle mellem de to. Men faktum er, at computeren er blevet formet ud af Abacus. Man kan ikke rigtige ord gøre en forskel mellem de to.
Abacus er en gammel metode at tælle. Selvom gamle, Abacus er stadig i brug og bliver brugt til at bygge matematiske færdigheder hos børn. det var aritmetiske processen Abacus, der førte til udviklingen af computere. Mens abacus er en gammel beregning redskab, Computere er moderne værktøjer, som udfører mange funktioner. Computerne er blevet en del af mennesker.
Abacus kan også blive indkaldt som den ældste computer. Abacus bruger perler og sten på træ, metal eller sten tabletter. De computere bruger et andet sprog for beregningerne.

Når du tager af beregninger, computere klarer sig bedre end abacus. de matematiske calcuations ved hjælp af de beeds kan undertiden føre til fejl, som en mindre afvigelse kan ændre spørgsmål, men i computere, er der intet at bekymre sig om fejl, da alt er gjort mekanisk, du er nødt til kun at give de rigtige tal.
Når vi taler i tekniske termer, computere indeholder automatiske kuglerammer.
Oprindelsen af Abacus er atributed til Kina. Men der er en contrioversy om orgin af Abacus. Det har også blevet sporet til 300 f. Kr, en tid, hvor det blev brugt af babylonerne. hensyn til computere, er der ingen forvirring. Charles Babbage er krediteret med at udvikle de første computere.

i det virkelige forstand, er der ingen forskel mellem Abacus og computer. De er virkelig hinanden, at det gør det svært at få dem til at differentiere. Oversigt
1. Computer er blevet formet ud af Abacus. Abacus kan også blive indkaldt som den ældste computer.
2. Abacus er en gammel metode til at tælle.

3 Mens abacus er en gammel beregning redskab, Computere er moderne værktøjer, som udfører mange funktioner
4 Abacus bruger perler og sten på træ., metal eller sten tabletter. de computere bruger et andet sprog for beregningerne.
5. Der er en contrioversy om orgin af Abacus. Nogle tilskriver det oprigin til Kina og nogle til babylonierne. Charles Babbage er krediteret med at udvikle de første computere.
6. Når vi taler i tekniske termer, computere indeholder automatiske kuglerammer.
7. De matematiske calcuations ved hjælp af beeds kan undertiden føre til fejl, som en mindre afvigelse kan ændre spørgsmål. Men i computere, er der intet at bekymre sig om
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------