Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem AHB og APB

HB står for avancerede high- performance Bus og APB sand for Advanced Peripheral Bus. Både avancerede high- performance Bus og Avanceret Peripheral Bus er en del af den avancerede mikroprocessor Bus Architecture (AMBA). Selvom både AHB og APB tilhører AMBA, de adskiller sig på mange måder
Når man taler om forskellen mellem de to, den AHB bruger en fuld duplex parallel kommunikation mens APB bruger massive. memory-i /O- adgange. Både AHB og APB er på chip Bus standarder. Den avancerede high- performance Bus er i stand venter, fejl og brister. ADH, hvilket er pipeline, primært forbinder til erindringer.
Når man sammenligner brugen, APB er enklere end AHB. modsætning til AHB, er der ingen pipelining i APB. APB hovedsageligt foreslås for tilslutning til simple enheder. ser på AHB og APB, kan det ses, at APB leveres med en lav magt perifer.

Det kan også ses, at Advanced perifert Bus tider er optimeret for reduceret grænseflade kompleksitet og minimalt strømforbrug for at støtte perifere funktioner. Denne bus kan også bruges i forening med enten
version af systemet bussen.
Når man ser på de funktioner i AHB, det har en enkelt kant ur -protokollen, flere bus-mastere, split transaktioner, single- cyklus bus master overdragelsen, burst overførsler, store bus bredder og ikke-tristate implementering.

i AHB, transaktionen består af en adresse fase og en data fase. i tilfælde af AHB, der kun én Bus-master ad gangen.
ved sammenligning med Advanced Højtydende Bus er Advanced periferibus anvendes kun lille båndbredde styring adgang. Selvom APB har en adresse fase og data fase, som ligesom den AHB, det kommer med en liste over lav kompleksitet signal.
Oversigt

1. AHB står for avancerede high- ydelse Bus og APB sand for Advanced Perifert Bus.
2. Når AHB bruger en fuld duplex parallel kommunikation, APB bruger massive memory-i /O- adgange.
3. det ADH, hvilket er pipeline, primært forbinder til erindringer. APB er primært foreslået for tilslutning til simple enheder.
4. Når man sammenligner brugen, APB er enklere end AHB.
5. I modsætning til AHB, er der ingen pipelining i APB.
6. Når man sammenligner med avancerede high- performance Bus, er den avancerede Peripheral Bus kun anvendes til lav båndbredde kontrol besøg.
7. Selvom APB har en adresse fase og data fase, som ligesom den AHB, det kommer med en liste over lav kompleksitet signal.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------