Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem VB og VBA

B forkortet fra Visual Basic og VBA kendt som Visual Basic for Applications, har begge stammer fra Basic. På denne måde deler de grundlæggende lighed. Visual Basic fik popularitet som en tredje generation der understøtter en integreret udviklingsmiljø indført ved den førende software firma, Microsoft. Fra brugerens synspunkt er Visual Basic betragtes som en af de relativt let at lære og bruge sprog for begyndere, fordi det muliggør RAD af grafiske brugergrænseflade ansøgninger, der giver adgang til databaser ved hjælp af data Access-objekter og støtter oprettelsen af ActiveX-objekter og objekter. Senere, det derfor er blevet ændret til en. NET platform version. Visual Basic for Applications er placeret i mange Microsoft- programpakker og også i tredjepartsprodukter. Eksemplerne omfatter Microsoft Office, SolidWorks, ArcGIS, AutoCAD, Sage Accpac ERP, WordPerfect Office 2002, mv.
Visual Basic giver ikke kun mulighed for programmører at designe enkel grafisk brugergrænseflade, men kan også designe de programmer, der er komplekse karakter, som eksekverbare filer og applikationer. programmering i Visual Basic handler om at arrangere sæt af komponenter og objekter eller kodning de programmeringsdokumenter udsagn, til at udføre flere ekstra og komplekse funktioner. I Visual Basic for Applications, er kode skrevet til at udføre den proprietære mellemliggende sprog baseret på P -kode, også kendt som pakket kode. Denne kodning Ordningen er repræsenteret som vært for applikationer som Access, Excel, Word og PowerPoint, og gemmes i KOM Structured Storage -filer. Visual Basic gør det obligatorisk for en bruger at skabe ansøgning tilfælde at manipulere en eller flere af de Office- applikationer objekter. i modsætning hertil, Visual Basic for Applications, som er en delmængde af VB, udfører sine instruktioner inde i en af de kontorprogrammer. Så som standard den arver den aktuelle Office objekt bibliotek og anvendelse f. eks.
Visual Basic og Visual Basic for Applications, begge har samme syntaks, dog med VB, kan du oprette egentlige eksekverbare programmer, som kan installeres og er operativbar fra Start -menuen. til dette formål, skal brugeren have VB runtime -filer på sin computer. VBA kan ikke samle de eksekverbare binære filer /programmer. Selv Visual Basic for Applications er funktionelt rigt og usædvanligt fleksibel, har begrænsninger i form af megen støtte til funktionspointere. Således vil en VB program vil være hurtigere end den tilsvarende VBA program

Resume :.
Den væsentligste forskel er, at VB kan lave stand- alone eksekverbare mens VBA primært beskæftige sig med programmering i Office-program som Word, Excel og Outlook mv.
VB er fuldt udarbejdet, men i modsætning VBA er delvist udarbejdet og kræver en tolk for at udføre.

Visual Basic har bredt anvendelsesområde, fordi det er repræsenteret som et selvstændigt program.
Bruger hjælpes på vej med en tæt integration af værtsprogrammet i Visual Basic for Application.
VB programmer anses for hurtig reaktion på VBA, fordi VBA giver begrænset støtte og forbruge meget tid til at callback funktioner i Windows API.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------