Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem amazon sky drev og ekstern harddisk

atalagring har gået en lang vej siden de dage i båndstationer, og der er nu mange måder at gemme dine data. For de fleste mennesker, der bærer en masse data med dem, en ekstern harddisk er en bærbar alternativ, der tilbyder en meget stor kapacitet, men virksomheder er nu ved at indføre tjenester, der sigter mod at erstatte den eksterne harddisk. gerne Amazons Cloud Drive den væsentligste forskel mellem en ekstern harddisk. og en Amazon Cloud Drive er, at Cloud Drive er en web-baseret løsning i modsætning til en ekstern harddisk, som er en fysisk enhed.
Siden Amazon Cloud Drive er en webbaseret tjeneste, skal du have adgang til internettet for at hente eller gemme filer. For de fleste mennesker, er dette ikke et stort problem, da hurtige internetforbindelser er let tilgængelige. Men for dem, der ikke har adgang til en hurtig forbindelse, er en ekstern harddisk det eneste valg. få en ekstern harddisk typisk betyder en enkelt betaling på $ 100 mere eller mindre for det faktiske drev. Amazon bruger en leje -model til Cloud Drive du får 5GB gratis, og du betaler $ 1 for hver GB ud over at der hvert år. Da drev behøver ikke over tid, Amazon Cloud Drive er stadig dyrere end blot at købe en stor kapacitet ekstern harddisk.
Men med den ekstra omkostning, får du også nogle fordele. Den største den ene er sikkerhed for, at dine data altid vil være der. Da dataene er placeret på Amazons servere, bliver det hele tiden bakket op og beskyttet mod hardwarefejl. med eksterne harddiske, skal du sikkerhedskopiere dine data konsekvent. Du ved aldrig, hvornår din eksterne harddisk vil gå tabt, bliver beskadiget, eller bare direkte mislykkes. Selv hvis du sikkerhedskopiere din eksterne harddisk ugentligt, vil du stadig tabe et par dage værd af data i tilfælde drevet fejler eller går tabt. Dette vil ikke ske med Amazon Cloud Drive. I værste fald, du kun vil tabe et par timer værd af data, hvis du har uploade på tidspunktet for fejl

Resume :.
1 Amazon Cloud Drive er et web -baseret opbevaring service, mens en ekstern harddisk er fysisk hardware.
2. Amazon Cloud Drive kræver en internetforbindelse, mens en ekstern harddisk der ikke gør.

3. Amazon Cloud Drive er på lejebasis, mens en ekstern harddisk skal købes.
4. Amazon Cloud Drive er en mere pålidelig datalagring løsning end en ekstern harddisk.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------