Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem ANDROID og HTC

ifferentiering Android, og HTC er som at sammenligne Windows Phone 7 (WP7) og Nokia. Android er blot en af de mange mobile styresystemer (operativsystemer), distribueres og anvendes i dag, mens HTC er blot en af de mange producenter af mobiltelefoner understøtter den mobile OS. Samsung er en anden producent, der kraftigt giver smartphones drevet af Android OS.
Android, siden børsintroduktionen i 2008, har leapfrogged sine konkurrenter om at blive nummer et mobil OS verden over som i sidste kvartal af 2010. Som et resultat, greb Android mest markedsandel for en mobil OS, ikke bare i U. S, Men i hele verden i almindelighed. Dette placerer Apples iOS på andenpladsen.
fremmest blev Android udviklet af Android Incorporated tilbage i 2005. Senere, men købte Google, Inc. software udviklere og gjorde OS open source. Dets officielle frigivelse var lastOctober 21, 2008. til dato, OS er en favorit software af mange brugere af mobile enheder enten mobiltelefoner eller tablet computere. Den seneste build af Android OS i det tablet-markedet er Honeycomb tre. To. Som den 25. juli 2011, var den nyeste version af Android til mobiltelefoner 2. 3. 5 kodenavnet Gingerbread .

for sin fortsatte overlevelse, har Android formået at etablere et fællesskab af ansøgning (app) udviklere afsat til væksten af Android erfaring. de fleste af de officielle programmer er hentet fra Android Market, selv om nogle få mobile brugere også kan få adgang til den samme type af programmer fra andre tredjeparts kilder.
Tværtimod er HTC Corp. et teleselskab, der fremstiller mange af nutidens mest innovative smartphones. flere år tilbage, blev dens smartphone division investerer tungt på WP7 men senere vedtog Android OS i år 2026nbsp. selskabet gentog sin støtte til WP7 sidste år (2010) ikke desto mindre HTC er medlem af Open Handset Alliance, som Android-Google er også en vigtig stiftende medlem Måske forvirringen i. gør HTC synonym til Android, er fordi det er den første producent til at bruge og distribuere smartphones med Android OS.
Resumé :.

1 Android er en type af mobil OS til mobile enheder som mobiltelefoner og tablet- computere
2 Android blev oprindeligt udviklet af Android., Inc. og blev senere overtaget af den gigantiske søgning på Internettet og web- reklame firma Google.
3. Android blev officielt udgivet som en open source mobil OS i oktober 2008.

4 HTC er en stor, taiwansk teleselskab grundlagt i 1997, der genererer næsten 10 milliarder dollar i omsætning om året det har specialiseret sig i fremstilling af smartphones. .
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------