Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem zink og alkalisk

ink og alkalisk er to typer af batterier, men deres navne er en slags misvisende da selv alkaline-batterier har zink i deres sammensætning. Hvad adskilt alkaline batterier er den type af elektrolyt det brugt. de fleste zink batterier brugt en sur elektrolyt bestående af ammoniumchlorid, mens alkalinebatterier bruge kaliumhydroxid, som er en grundlæggende elektrolyt.
forskellen mellem disse to typer af batterier, som direkte vil påvirke den almindelige bruger er batteri kapacitet. Selv zinkchlorid batterier har en højere kapacitet i forhold til ældre zink kul batteri, kapacitet alkaline batterier er mange folder over kapaciteten i begge typer zink -batterier. Dette øjeblikkeligt oversætter til længere perioder, før de skal til at udskifte batterierne på din enhed.
med hensyn til opførelsen af batterier selv, har zink og alkaline batterier en stor forskel. i zink batterier metal krop batteriet er lavet af zink og fungerer som anoden af batteriet. Med alkaliske batterier, tjener det metallegeme kun et tilfælde at rumme de indre komponenter. Zinkanode af alkaliske batterier holdes i pulverform i kroppen.

Anvendelsen af zink som kroppen af batteriet i zink -batterier har to væsentlige ulemper skyldes den kendsgerning, at zink sidst vil nedbrydes med tiden. den første ulempe er holdbarheden. Mens et alkalisk batteri kan vare så længe som 7 år, zink batterierne kan kun vare et sted mellem 1 til 3 år, før de bliver ubrugelige. Zink hylster langsomt bliver fortæret af sur elektrolyt, der er indeholdt inde.
Anden ulempe er den store sandsynlighed for lækager. Eftersom zink organ er en del af reaktionen, som genererer elektricitet, det gradvist forbruges, mens batteriet anvendes. visse områder af batteriet legemet kan blive meget tyndt og udsat for punktering. i visse tilfælde vil huller kun forekommer i kroppen og forårsage lækage, Selv om det stadig er muligt at have utætheder med alkaliske batterier, er disse ofte forårsaget af misbrug i stedet for normal brug.
Resumé :.

1 A zink batteri bruger en sur elektrolyt, mens en alkalisk batteri bruger en grundlæggende elektrolyt
2 alkaline-batterier har meget højere kapacitet i forhold til zink batterier <. br /> 3. dåsen er anoden af zink batteriet under alkaline batterier benytter en zinkpulver i dåsen
4. alkaliske batterier har en længere holdbarhed end zink batterier

5. zink batterier er tilbøjelige til lækager, mens alkaliske batterier ikke er
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------