Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem oscillator og krystal

vis du er en elektrisk ingeniør eller en hardware specialist, så du højst sandsynligt ved, hvordan man definere og differentiere oscillatorer fra krystaller. Men hvis du ikke er i det industrielle område, disse vilkår kan være forvirrende. Den oscillator og krystal udnyttes i processorer og andre elektriske enheder. Man kan finde disse komponenter i Central Processing Unit, eller CPU af stationære computere, bærbare computere, spillekonsoller, mobiltelefoner, og andre komplekse elektriske gadgets. Både oscillator og krystal giver en processor for at arbejde.
Men deres ligheder ende der. Folk, der tror, at oscillatorer og krystaller fungerer på samme måde tager fejl. De to forskellige komponenter og opstart processoren på forskellige måder. oscillator giver fuld tilslutning til en processor ur. det oscillator har enten en plast eller metal ydre, og består af fire ben. To af disse stifter tjener som ledninger til strømmen. den anden tap tjener som output, mens den sidste stiften anvendes til at rumme ekstra mekanisk forbindelse. Den oscillator er konfigureret med en buffer, hvilket betyder, at det er i stand til af højtydende drev opgaver.
Krystal er ikke så multi- featured som oscillator, simpelthen fordi det er en af de mange ting, der gør op en oscillator. krystallen danner oscillator sammen med andre dele, såsom trim hætter, inverterende forstærker, og passende outputbufferen. Endvidere krystaller skal kalibreres for at passe ind i en oscillator konfiguration. detaljer såsom lastning parametre og resonante afskårne typer skal afsluttes, før du sætter krystal i oscillatoren.

Så er forskellen mellem krystallet og oscillatoren : krystallen er blot en del af oscillatoren Synkronisering en krystal at arbejde med en bestemt oscillator kan være vanskeligt, derfor er de fleste ingeniører købe en fuld. udbygget oscillator frem for at købe separate dele såsom krystal med montering i tankerne. For veteran ingeniører, dog ville de hellere vælger de krystallerne selv, fordi de ved, hvilken type krystal kan optimere en oscillator ydeevne. Fitting ret krystal til en oscillator i væsentlig grad vil øge hastigheden af uret processoren. Clock -processorer, der nedbryder let normalt har en defekt oscillator. Krystal og andre dele af oscillatoren skal være i tip- top stand med henblik på at samle en sikker, fuldt optimeret ur processor. Hvor kan man købe krystallen eller hele oscillator pakken ? Man kan købe disse i industrielle butikker, eller nogle gange endda på industrielle samlefabrikker og edb- lagre. Uret processor, trods alt, er et værdifuldt stykke udstyr, og fabrikanterne altid har rigelige mængder af oscillatorer på reserve bare i tilfælde af uret processor bryder ned.
For at vide mere om krystaller og oscillatorer, kan du søge på internettet for specifikationerne på krystal og oscillator navne og ydeevne kapaciteter. Hvis du ønsker at sammensætte dit eget oscillator, kan du også søge efter at gøre-det-selv sider over internettet, eller kontakte forskellige fora.
Oversigt

1. Den krystal og oscillatoren er komponenter i uret processoren. uret processor er bruges i stationære computere, spillekonsoller og andre komplekse elektriske gadgets.
2. Oscillatoren har enten en plast-eller metal ydre, og består af fire stifter. To af disse stifter tjener som ledninger til strømmen. Den anden tap tjener som output, medens sidste stiften anvendes til at rumme ekstra mekanisk forbindelse. oscillatoren er konfigureret med en buffer, hvilket betyder, at det er i stand til højtydende drev opgaver.
3. Den krystal er kun en del af oscillatoren. det bør være i stand til en vis oscillator konfiguration for at sikre, at alt fungerer i optimal tilstand.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------