Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem oxycodon og hydrocodon

or patienter oplever smerte, ville lægerne helst anbefale en almindelig dosis af smertestillende som Acetaminophen. Men for sager, der medfører de værste former for smerter, læger har ingen anden mulighed end at ty til narkotiske smertestillende midler ' de stærkeste smertestillende rundt. I denne forbindelse, to narkotika nemlig Oxycodon og Hydrocodone ofte blevet ordineret, hvis ikke, bruges som en erstatning lægemiddel til de mere populære narkotiske analgetika såsom morfin.
Hydrocodone er faktisk et generisk navn for mange specifikke stof mærker som Norco, Vicodin ( en blanding af Hydrocodone og acetaminophen ), Lortab og snesevis af andre narkotika. Som et narkotisk analgetikum, er det klassificeret som et kontrolleret stof tilhører Schedule III i stoffet tabellen på grund af dens vanedannende karakter.
Men Hydrocodone styrke er endda overgået af oxycodon. De lægemidler under sidstnævnte er alle Schedule II medicin ( stærkere ) Eksempel lægemidler, der oxycodonformuleringerne er Tylox, Roxilox og Percocet det er mere reguleret end Hydrocodone for det ikke kan kaldes ind på et apotek-.. du har brug for en formel recept udarbejdet af en behørigt registreret læge. Hydrocodone også har et mindre potentiale for misbrug end oxycodon.

Desuden har begge stoffer varieret narkotika præparater, der også fortæller om deres respektive stof styrke. Bortset fra dette, de to ofte viser det samme område af bivirkninger, i deres generiske former narkotika advarsler, administration forsigtighedsregler og lægemiddelinteraktioner, de er billigere og normalt træffes pr munden. Men vær vidende, fordi indtagelse af sådanne lægemidler kan være fatal, når det administreres i store doser ( overdosis ).
Med en typisk Oxycodon recept, er du nødt til at sikre en anden lignende recept for dig at have et lægemiddel refill. Med Hydrocodone, kan du nemt bede om en refill fra apoteket (op til 6 refills senest 5 måneder tid ) selv uden en ny recept på en. Din læge kan også bare faxe eller ringe til apoteket om Hydrocodone recept. modsætning Hydrocodone, kan Oxycodon være tilgængelig i sig selv ( uden at inkorporere andre komponenter som acetaminophen ). den førstnævnte er kun sælges kommercielt i kombination med andre lægemidler komponenter, hvis formål er mere eller mindre til lindring af smerte også.
1. Oxycodon er en stærkere narkotisk analgetikum end hydrocodone.

2. Oxycodon er Skema II, mens Hydrocodone er Skema III.
3. oxycodon er en større risiko for misbrug end hydrocodon.
4. oxycodon er en mere reguleret stof end hydrocodon.

5. oxycodon findes i sig selv modsætning hydrocodone, der altid er udarbejdet i kombination med andre lægemidler komponenter.
6. Oxycodon kan ikke kaldes ind på apoteket i modsætning til hydrocodone.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------