Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem maveplastik og panniculectomy

ag, folk ønsker at gøre noget bare for at se smuk ud. I tråd med dette, har flere ofte kostbare procedurer såsom panniculectomy og maveplastik bliver mere end blot en ønsker for nogle. Men hvordan disse to ( næsten ens ) større indgreb adskiller sig fra hinanden ?
Panniculectomy dybest set fjerner ekstra hud samt fedt, mens maveplastik ( også kendt som Fedtsugning ) strammer den abdominale muskler og fjerner fedt på samme tid Andre eksperter siger, at det tidligere er gjort primært til området under navlen, mens sidstnævnte er til omstrukturering af området over navlen.
De, der underlagt panniculectomy er som regel i dårligere form end abdominalplastik kandidater. De kan have strækninger af fedt, der strækker sig så langt som knæene fra maven. Hvis de ikke vil gennemgå denne operation, kan de blive meget tilbøjelige til nedbrydning af huden, der normalt starter som et udslæt og derefter udvikler sig til sår. Før du vil være berettiget til denne procedure, skal du gennemgå en kontrolleret motion og kost regime plan, der har til formål at stabilisere din vægt.

de, der ønsker at gennemgå maveplastik bare ønsker at se smukkere end at udføre den procedure, som et middel til at afhjælpe sundhedsmæssige risici. De er praktisk i en bedre fysisk form end panniculectomy kandidater, men de skal bare have nogle overbebyrdede muskler, der ikke længere er i stand til at være tonet med motion og træning, fordi musklerne ikke længere at elastisk. Kirurgi klogt, en maveplastik begynder med en tværs af patientens abdomen, som er fremstillet næsten over skambenet linie. andet snit udføres omkring navlen, således at huden nærliggende meget løs. kirurgen vil forsøge at skille den overskydende hud fra hoved abdominale område. Han fortsætter proceduren ved syning de resterende musklerne i maven for at gøre det fastere og tættere resulterer i en mindre talje. Efter fjernelse af alle unødvendige fedt og hud, vil den resterende del af huden sutureres på plads. Endelig er en ny navle lavet ved at danne en ny åbning.
der er to primære indsnit i en panniculectomy procedure. den ene er den vandrette snit, der spreder sig fra hofte til hofte, det er her ekstra huden og fedtet fjernes andet cut er en lodret linje, som starter under Sterna ( sternum ) linie og når pubesregionen.. Efter alle unødvendige hud og fedt er fjernet, bliver den resterende del af huden trækkes tilbage og syet fast sammen.
Med hensyn til den tid, det tager at udføre hver procedure er det faktisk næsten den samme for både forstand, at det afhænger også af det samlede areal, der fastsættes, og vil normalt vare mellem to til fem timer.

1. Panniculectomy sker som regel fordi det er behørigt ordineret af en kirurg at omstrukturere huden og fjerne ekstra fedt i en person, der allerede er i risiko for en bestemt helbredstilstand, medens abdominoplasty gøres primært for æstetiske formål.
2. I en panniculectomy, er der en lodret og en vandret snit foretages mens en abdominalplastik er snittet foretages lige over skambenet linie og den anden er lavet omkring patientens navlen.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------