Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem forskellen mellem angst og nervøsitet

ngst og nervøsitet er ikke de eneste ord, bliver brugt i flæng. Frygt og bekymring bliver ofte mærket med til enhver psykisk eller fysisk ubehag opleves af en person.
Angst er afledt af ordet ' angst ', der betyder smerte eller angst. det er mere konnoteret til en højere grad af uro i forhold til nervøsitet. Dette er netop grunden til, at folk er kommet til at udvikle mange angst og ikke nervøsitet lidelser. Selv den mildeste form for angst kan have en positiv indvirkning på ens liv, kan de mere intense former har alvorlige og invaliderende, for ikke at nævne, langvarige virkninger som i den tilstand, generaliseret angst. I denne henseende kan angst vare i flere dage, mens nogle kan nå så meget som en måned eller et år.
I angst, der er en trussel, der opfattes at være mere end hvad det egentlig er ( i virkeligheden ). Dette er en af de vigtigste kendetegn ved angst, hvor truslen er ofte ses at være irrationel eller urimeligt. nervøsitet er navneord form af at være nervøs ( følelsen af at blive meget eller unaturligt ophidset ). Det er generelt opfattes som en mere naturlig reaktion på stressende situationer. Det er også beskrevet som mildere end angst, fordi det aftager hurtigere i forhold til andre former for angst især de alvorlige dem. Så snart personen har tilpasset sig situationen og fik fornemmelsen af stress på hånden, kan han straks at løse det og vil ikke længere blive nervøs.

med hensyn til de symptomer, vil de fleste lider af angst ender med at have en dårligere præstationer i skolen eller på arbejde. de vil højst sandsynligt ikke i parforhold og vil prøve at isolere sig. fordi de oplever urimeligt frygter selv, når de placeres tæt på andre mennesker ( som i social fobi ). De vil også forsøge at flygte eller undgå sociale arrangementer ( sammenkomster ). Ofte personer, der er bekymrede ikke blot oplever psykiske symptomer, men også fysiske manifestationer såsom rysten, overdreven sved, føle kvalme og endda smerte.
symptomerne på nervøsitet, men stadig forstyrre, er det meste af midlertidig karakter. Disse symptomer sidste for en kortere tid ( i løbet af få minutter) i modsætning til dem, der ses i højere lønklasse angst. Nogle af mest almindelige er tørhed i munden, midlertidig mental forvirring, problemer i hukommelsen tilbagekaldelse, fidgeting og initial stigning i hjertefrekvens.
1. Symptomer på nervøsitet normalt holder i kortere tid kun modsætning til angst.
2. Angst opfattes som en mere alvorlig tilstand (ofte konnoteres til en mental tilstand ) der har en intens sæt af psykiske og fysiske symptomer. Nervøsitet er en mere naturlig følelse, der har enkle fysiske symptomer.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------