Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem binyretræthed og hypothyroidisme

ange mennesker forveksler binyre træthed for hypothyroidisme. Grunden til dette er sandsynligvis på grund af arten af sidstnævnte. Hypothyroidism har to naturer eller typer. Det kan være primære og den anden er sekundær. sekundær hypothyreose er, når sygdommen er forårsaget af en anden forstyrrelse i et andet system ( lad os sige, binyrerne ). således adrenal træthed kan være en årsag til hypothyroidisme.
Kræsne de mange symptomer mellem de to betingelser bringer os til en masse forskellige vigtige egenskaber. For eksempel til kropsmål som vægt binyretræthed kendetegnet ved en tidlig vægtforøgelse, mens hypothyroidisme viser generaliserede vægtforøgelse. Kropstemperatur førstnævnte siges at være 97. 8 grader Fahrenheit eller lavere, mens det kan ligge 90-98. 6 for sidstnævnte. Desuden temperaturregulering er svinget binyretræthed mens det er stabilt i den anden.
med hensyn til mental funktion, binyretræthed patienter lider af, hvad lægerne kalder som ' hjerne tåge. »Fra selve termen, vil det synes som om der er en uklarhed af tanker. For hypothyroidisme patienter, vil de opleve en langsommere tænkning mønster. Depression er også hyppigere blandt hypothyroidisme patienter, da det er mindre hyppig i binyretræthed.

de fysiske udseende mellem binyretræthed og skjoldbruskkirtel patienter vil også fortælle dig mere om sygdommen. De tidligere udstillinger tør og tyndere hud i forhold til oilier huden i sidstnævnte. Kløerne kan også vises tyndere i binyre træthed, mens det bliver lidt tykkere for den anden. Hårtab er meget mere almindelig i hypothyroidisme. Sensation og bevægelse er også ændres i begge sygdomme. Der er bedre ledbånd fleksibilitet i adrenal træthed end i hypothyroidisme selv om der er en større chance for væskeretention for sidstnævnte. Begge kan lide led-og muskelsmerter, men binyre træthed kan også manifestere sig som migræne -lignende smerter. hypothyroidisme patienter også en tendens til at blive hypo- reaktiv i modsætning til førstnævnte, der er mere hyper-reaktiv i naturen.
De blodsukker kan falde til det punkt af hypoglykæmi i binyre træthed, mens den anden kan ende op i hyperglykæmi. Men begge forhold har en fair chance for at få normale blodsukkerniveauer. Svarende til reaktiviteten af patienten, dem, der lider af binyretræthed, oplever også en mere reaktiv ( hyperaktiv ) tarmfunktion. Det betyder, at der er mange episoder af diarré, mens forstoppelse er meget mere almindeligt for hypothyroidisme.
med hensyn til at skabe vaner, binyre træthed patienter har tendens til at blive intolerant over for kulde, mens den anden bliver intolerant over for varme eller varme. Hypothyroidism gør også den person, tørster for fed mad, mens førstnævnte gør en person tørster efter sødere eller mere salt retter.

1. Binyretræthed, kan føre til hypothyroidisme.
2. binyretræthed er karakteriseret ved intolerance over for kulde, hypoglykæmi, diarré, og mindre depression blandt andre symptomer. hypothyroidisme er kendetegnet ved intolerance over for varme, hyperglykæmi, forstoppelse og mild til svær depression.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------