Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem angst og bekymring

ngst fungerer som en intern alarm, der vil påvirke dit system til at være på vagt. Det giver dig et pludseligt boost af adrenalin, der gør dig mod problemer og hurdle de hindringer, der kommer din vej. det er endda nødvendigt for at overleve, fordi det motiverer den enkelte til at træffe de nødvendige foranstaltninger for så angst eller bekymring ikke vil intensivere
Worry, som et fag eller navneord, der ofte sammenlignes med mentale billeder at. forårsage angst og uro til den person, som i, " hvad er dine bekymringer ? " It overflader på grund af problemer ( ofte personlig art) som finansielle problemer og dårlige sundhedsmæssige forhold. Desuden kan bekymre betyder, at der er noget at være bekymret over, de fleste især når det behandles som et formsprog, som i tilfælde af "Der er ingen grund til at bekymre sig ! "
Kan dog angst og eller bekymringer bliver et problem når det ikke ophører eller dør ned. Patologisk angst eller GAD ( generaliseret angst ), er indlysende, når man bekymrer sig urimeligt. mennesker, der har sådan er rastløs, irritabel, ude af stand til at koncentrere sig og opleve søvnmønster abnormiteter såsom søvnløshed. Patienter, der længe har lidt af GAD siges at være eksperter i bekymrende. De synes at være fanget i en daglig kontinuerlig cyklus af bekymring og angst. I modsætning til normale angst, er mennesker med GAD ikke i stand til at kontrollere de opståede bekymringer. Og så har de en tendens til at træde tilbage til et mere simpelt liv, der giver dem den mindste mængde af bekymring.

tværtimod normale bekymring er meget nemmere at styre end patologisk bekymring eller unormal angst. ved at bringe tilbage ting til normal tilstand eller som opholder sig på vej til at dit perspektiv, er du i stand til at få kontrol over dine bekymringer. i modsætning til dem, der har GAD, stadig som ikke kan styre deres følelser, selvom de allerede betingelse deres sind, at de skal blive på sporet og holde jordforbindelse. I sidste ende de ærgre sig hele dagen i en cyklus af følelsesmæssig og fysisk ubehag.
Alt i alt, angst og bekymringer er inkluderet i mennesket er der hver dag lever. Folk kan få angst, og de kan også bekymre dig. Bortset fra at være naturlig, kan en lille angst eller en lille bekymring både være til gavn for en vis grad.
1. angst er en tilstand af at være urolig hvor der er en konstant frygt. Worry kan indeholde mentale billeder eller tanker, der er af negativ karakter, som undgås ved at de mentale evner den enkelte, da det er et kendt trussel mod systemet.

2. Angst kan være i form af et substantiv eller et adjektiv ( ængstelig ), mens bekymring kan være et verbum ( bekymrende ), et formsprog (ingen grund til at bekymre ) eller et substantiv ( hvad er dine bekymringer ? ).
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------