Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem MAVEN og MAVE

nderlivet og maven er to meget forskellige strukturer i den menneskelige krop. Hvis der er nogle mennesker, der bliver forvirrede mellem de to, er det mest sandsynligt, fordi de to er placeret tæt på hinanden.
underlivet er faktisk et område eller en region af kroppen det er området mellem brystet eller brystfinner område og bækkenpartiet det huser alle de andre organer, herunder leveren., pancreas, nyre, rektum, galdeblære, milt, tynd-og tyktarm, appendix og selv maven selv. Underlivet er adskilt fra brystet organer i kraft af en struktur (faktisk en muskel ), kendt som mellemgulvet.
Ordet underlivet stammer fra det latinske ord " abdodere ", som bogstaveligt betyder at skjule, ligesom skjule uanset fødeemne blev spist. de fleste af de fordøjelsesprocesser forekomme i de organer i maven. tarmene, mest specielt, er ansvarlig for den endelige optagelse af vand og andre fødevarer elementer.

Som nævnt maven er en af de organer, der er beliggende inde i maven. Det er også tilbøjelig til venstre for maveregionen. Dens navn er taget fra det latinske ord " stomachus ', der betyder mad reservoir. Når den er tom, kan den indeholde gas og luft godt. maven er ansvarlig for spaltning fødevarer, der er spises af mennesker og dyr. det er sac lignende udseende med syrer, der hjælper fordøje maden blive spist. syren er så sur at store fødevarer kan nedbrydes let. ved hjælp af andre fordøjelsesenzymer er maven stand til effektivt at nedbryde fødevarer, således at det kan absorberes af kroppen.
maven er beliggende mellem tarmene og spiserøret. Den er forbundet til spiserøret gennem gastro lukkemuskel, der er ansvarlig indeholder fødevaren, der går ind i maven. Dette forhindrer mad fra være fremdrives opad i tilfælde af gastrisk tilbagesvaling. på terminale ende er maven forbundet til duodenum (første del af tyndtarmen ) gennem pylorus sphincter. fødevare, der allerede er blevet fordøjet af maven syrer og enzymer vil gå tyndtarmen til endelig spaltning gennem denne sphincter. Visse interne udløser stimulerer lukkemusklen til at åbne op og tømme delvist fordøjet mad i tyndtarmen.
Sammenfattende

1. Underlivet er en region af kroppen ligger mellem bryst og bækken område, mens maven er et organ under fordøjelsen.
2. maven er det andet sted, fordøjelsen af fødevarer efter munden, mens maven huser andre strukturer, der er ansvarlig for den endelige fase fordøjelse og absorption i fødevaren, såsom tarmen
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------