Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem Adipex og Adipex p

llerede for flere år, har mange spurgt om forskellen mellem Adipex og Adipex -P. De, der tager Adipex, når du bestiller deres medicin online, senere finder ud af, at de rent faktisk har modtaget Adipex -P formulering. Tricket er begge navne har det samme 37. 5 mg af lægemidlet indhold, så der er næsten ingen forskel bortset fra den anden have en udvidelse ' P '.
Faktisk, der er virkelig ingen tydelig forskel mellem de to navne. Mange hævder, at den Adipex navnet sprunget ud så tidligt som i 1960 har gør det den tidligere standard navn for Adpipex lægemidlet. Adipex-P, tværtimod siges at være den nyere navn Adipex som understreger bogstavet 'P' til at betyde phentermin. Adipex er phentermin ( det generiske navn ). Det er således sikkert at siger, at Adipex -P er det nye officielle navn på det samme stof. det bare så skete det, at mange læger droppe 'P' højst sandsynligt for at få dem til at skrive stoffet navnet meget lettere og hurtigere.
på grund af populariteten af slankekure og vægttab fad, mange mennesker søger den medicinske tilgang bare for at få deres vægt faldet markant ned. I denne henseende har Adipex blevet den mest anvendte vægttab medicin navnlig i U. S. Fremstillet Gate Pharmaceuticals, dette stof er en aflang tablet, der bærer farverne blå og hvide. Det kan også være i form af en kapsel med den ene ende er blå og den anden er hvid, men har nogle synlige mørk blå stripesAdipex eller Adipex -P undertrykker ens appetit. det anvendes til på kort sigt på patienter, der er angivet som fede. det bør ikke tages tilfældigt især ammende eller gravide kvinder, og at de yngre forbrugere, som børn og begyndelsen af unge under 16, da der stadig ingen undersøgelser, der kan bevise lægemidlets sikkerhed for disse typer af mennesker. Ligesom alle andre stoffer, kan man føle nogle bivirkninger efter indtagelse af Adipex-P. Den mest almindelige er hjertebanken, søvnløshed, smerter i brystet, åndenød og også angst angreb. Morever, det shouldn '. t bruges til mere end 3 måneder, fordi det har en meget høj afhængighed potentiale

Selv om begge lægemiddelnavne er blot en samme lægemiddel, der har to identiteter, de stadig har nogle overfladiske forskelle:
1. Adipex-P er den nyere handelsnavnet for phentermin modsætning Adipex.
2. Adipex -P er nu det officielle navn for det samme stof som Adipex.

Vægt problem ? billede af Keith Frith fra Fotolia. com
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------