Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem ANGST og ADHD

ngst, lidelse og ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder er ofte forveksles med hinanden, fordi deres symptomer er nogenlunde samme, men ikke dem alle.
Men hvis du vil tale om angst, som et symptom, er det faktisk en naturlig reaktion, når nogen bliver stresset. Pr. definition, er angst en form for bekymring eller frygt for noget, der ikke er så kendt. Selv immaterielle frygt ( dem, der ikke har nogen fysisk kilder) kan være en årsag til for meget angst en person. Det er denne frygt for en bestemt 'ukendt', der gør angst en kompleks oplevelse.
Den angst kan manifestere i forskellige fysiske og psykiske former og også varierer i grad eller sværhedsgrad. Hvis det går helt off board som når nogen bekymrer urimeligt for en længere periode ( som allerede påvirker hans eller hendes daglige drift ), det er det øjeblik angst bliver unaturligt-. yderligere at udvikle sig til hvad der er kendt som angst Denne type lidelse har mange sub klasser som fobi og GAD.

Statistisk set er ADHD siges at påvirke omkring 5% af alle børn i U. S. alene. Det er faktisk ret meget i betragtning af, at lidelsen kan vare op til voksenalderen fleste især hvis det ikke bliver løst i barndom. Der er flere børn, der lider af angst. Ca. 18% af alle amerikanere kan opleve en eller flere former for angst. Når man taler om den angst symptom, er det naturligvis påvirker over 40 millioner voksne i Amerika. angst er normalt en af de mange symptomer på ADHD.. Som en kendsgerning, er det blevet anslået, at 25% af ADHD- patienterne har også en sameksisterende angst
tale om de symptomer, de store angst symptomer er følgende : ekstreme frygtsomme følelser med eller uden ( som regel uden) en påviselig årsag, intensiveret bekymrende, koncentrationsbesvær, søvnløshed eller søvnløshed og let distraktion. Der kan også være nogle fysiske manifestationer af angst som hovedpine, kvalme, voldsomme svedeture, svimmelhed, irritabilitet og mavesmerter. Med hensyn til ADHD, det har lignende symptomer på angst, men afhandlinger er klassificeret under tre dominerende kendetegnende kategorier, nemlig :. Uopmærksom, hyperaktive og impulsive
1 Angst kan både være et symptom og en lidelse. sig selv, mens ADHD er en neuro-biologisk lidelse.

2. Angst, som et symptom, er en del af ADHD og ikke omvendt.
3. Generelt, der er flere, der lider af angst end ADHD.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------