Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem ADHD og dygtige

ange forældre foretage nogle spørgsmål om den mentale status for deres barn eller børn mest, især hvis de bemærker noget ganske usædvanligt i adfærd af deres børn. Et af de mest almindelige spørgsmål rejst, er, om deres barn er en ADHD patient eller en begavet barn.
Ja, det er en kendsgerning, at mange er kommet til at forveksle begavet fra ADHD, meget mere, fordi et barn kan være begge dele på samme tid. Dette er virkelig forvirrende for den fælles forælder, der ikke har nogen baggrund med psykiatri og konceptet om normale børns vækst og udvikling. Men for at opsummere, nedenfor er nogle af de mest bemærkelsesværdige adfærd er til stede i de to typer af børn
adfærd, der tyder på ADHD er :..

1 ikke kan holde eller opretholde opmærksomhed i de fleste tilfælde
2. barnet er ikke vedvarende på at gøre konkrete opgaver, der ikke har nogen øjeblikkelige konsekvenser ( positive eller negative)
3. impulsiv og kan ikke forsinke tilfredsstillelse

4. Kan ikke følge simple ordrer om at justere hans eller hendes sociale adfærd i nogle sammenhænge
5. Selv om de fleste børn er normalt aktive, ADHD-patienter er bare mere aktive til det punkt at være rastløs ( hyperaktiv ).
6. Kan ikke overholde de mest basale regler eller regulationsFor den anden kategori, som er den adfærd, der tyder på Begavelse, det specifikke eksempel adfærd er :

1, kan have dårlig opmærksomhed og nemt keder sig, nogle gange åbne øjne, drømmer
2 kan du ikke lide at lave opgaver,.. synes at være irrelevante for dem
3. Der er nogle dom halter følgende intellekt udvikling
4. Øget intensitet kan ende op til en vis magt modstand med myndigheder
5. Meget aktiv til det punkt, behøver kun en lille mængde søvn
Som nævnt, kan et barn både være en ADHD patient eller en begavet barn. Derfor kan de anførte adfærd deles eller manifestere sig i et barn, selv om ikke alle former for adfærd, der henhører under en kategori, er til stede.
forældrenes rolle er at kigge dybt ind i situationen ved hånden og analysere, hvordan barnet reagerer eller opfører sig i denne særlige situation. I klassen, ville adskille ADHD barn fra den begavede en betyder, at selv om både kan opleve nogle uopmærksomhed, den begavede barnets manglende fokus er mere på ham, bliver kede med opgaven, lektionen eller endda læreren. Fordi de også synes at være meget ' hurtige ' de rent faktisk afslutte nogle grundlæggende opgaver meget hurtigere end de fleste af deres klassekammerater, der tvinger dem til at vente i mange timer, indtil deres klassekammerater er færdig. som et resultat heraf, kan begavede børn blive voldelige, fordi de reagere på situationer, der ikke udfordrer deres medfødte ' begavet ' evne. De kan endda forstyrre resten af klassen i denne sag.
1. Begavede børn er for det meste meget aktive, mens ADHD-børn er for det meste hyperaktive.
2. begavede børn er uopmærksomme på grund af pensum eller ikke-udfordrende opgaver i modsætning til ADHD- børn, der bliver uopmærksom selv med meget grundlæggende opgaver.
3. begavede børn har mere intense og fokuserede koncentrationer, selvom det tager lang tid perioder mens ADHD-børn nemt miste fokus på de fleste ting.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------