Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem ADHD og adfærdsforstyrrelser

olk sommetider forveksler Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) for adfærdsforstyrrelser ( CD) og vice versa. Dette er mest sandsynligt, fordi de to betingelser er relateret til hinanden. Begge fald under akse-i i DSM -IV kategorier ( en manual for psykiske lidelser ). de to er en del af større gruppe af lidelser, som generelt grupperet som destruktiv adfærd.
Bortset fra ADHD og adfærd lidelser, oppositionel adfærdsforstyrrelse (ulige) også inkluderet i klyngen. Disse betingelser er sædvanligvis fundet tidligt i barndommen, i barndommen eller endda i løbet af unge år. Alle disse er kendetegnet ved visse adfærd afvigelser fra, hvad der er meningen kan forventes fra en normal udvikling af barnet.
ADHD har episoder af impulsivitet, uopmærksomhed og hyperaktivitet. i denne henseende, at barnet bliver let forstyrret, da han skifter fokus fra ene til det andet meget hurtigt. ved at gøre sådan, bliver de uorganiserede og urolig " de kan ikke blot vente på deres tur og de kan heller bliver siddende på lethed. Det er også vigtigt at bemærke, at denne betingelse er omkring 5 gange mere udbredt blandt skolealderen drenge end hos piger.

Eksperter tilskriver denne betingelse at visse mangler med barnets CNS ( centralnervesystemet), men hvis nyfødt eller et barn allerede har været disponeret med mange risikofaktorer så er han mere tilbøjelig til at have den tilstand. karakteren af ADHD er et stort problem, at forældrene til de patienter, fordi sidstnævnte i sidste ende vil stå over for mange sociale og psykiatriske udfordringer i fremtiden, mest især når patienten blev voksen. Desuden har mange fordomme blevet konnoteres til ADHD, som alle er usande ligesom at betragte dem som mentalt retarderede, når de i virkeligheden ikke er
Adfærdsforstyrrelse har fire grupper, nemlig :. (1) aggressiv adfærd ( forårsager skader eller viser sig at være en trussel for levende ting, herunder mennesker ), (2) ikke aggressiv adfærd ( og stadig fører til skader på noget), (3) tyveri og være bedragerisk, (4) altid overtræder reglerne
Adfærdsforstyrrelse skal opfylde visse kriterier for at det kan påberåbes som til stede i en person eller et barn. Ifølge CD- manual, er der mange, der er anført adfærd, der berettiger til undersøgelse for CD, som falder ind under dets fire hovedgrupper. Under tre eller flere af disse adfærdsmønstre af tjenesteforseelse i det forløbne år og har mindst én af dem under den første halvdel af året ville regere i CD.

Hvis du kommer til at tænke på det, adfærdsforstyrrelser ser mere normal end ADHD, fordi det er et spørgsmål vedrørende den pågældendes adfærd og have den rigtige mængde disciplin. Du vil normalt se adfærd lovovertrædere i skolen, især dem, der gentagne gange gør de samme uregerlige opførsel som at træde over de rettigheder, andre mennesker eller ikke anerkende de regler, som er behørigt fastsat af fælles samfund.
1. ADHD har impulsivitet, uopmærksomhed og hyperaktivitet, mens adfærdsforstyrrelser er kendetegnet ved gentagne gange at gøre skade eller er en trussel mod andre ( mennesker, ting og at de fastsatte regler ).
2. ADHD kan betragtes som en mere alvorlig mental lidelse, fordi det kan være forbundet med visse mangler de CNS modsætning adfærdslidelser.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------