Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem Alsace og Schæferhund

år man taler om hunde racer Alsace og schæfer, de fleste af de mennesker, betragtes de to så forskellige. Det er en af de misforståelser, som folk har om hunderacer, at Alsace og schæferhund er forskellige racer.
Ingen har til at tænke Alsace og schæfer som to racer. der er masser af mennesker, der kan tale bredt om forskellen mellem de to racer. Disse alle samtaler er grundløse og ikke indeholder et gran sandhed. den virkelige faktum er, at der ikke er nogen forskel mellem de to. Den eneste forskel er, at de blev kaldt af forskellige navne i forskellige lande.
En schæferhund racen blev så kaldt efter Alsace -Lorraine-regionen grænser op til Frankrig og Tyskland. Den tyske Shepard får sit navn fra Tyskland. hunden blev oprindeligt kaldt " Deustcher Schaferhund ', hvilket betød Schæferhunden Schæferhunden racen blev bemærket i Tyskland så langt som 1899 og blev opdrættet som brugshund Det blev også avlet til.. sine beskyttende instinkter og høj intelligens. Det var under Anden Verdenskrig I og II, at de tyske Shepard hundene blev kaldt Alsace Wolf hunde. Briterne ønskede ikke at have den stigmatisering af ordet 'tysk' forbundet med hunden under verdenskrigene. Senere ordet Wolf blev taget, og det bare gik under navnet Alsace.

Bortset fra denne enkle forskel at betegne hunden på to måder, er der ingen forskel. Alsace er schæferhund kun.
Selv om mange mennesker er stadig forveksles med de to begreber, der ikke er behov for enhver forvirring. Både navne Alsace og Schæferhund gælder for samme race.
Oversigt

1. Både navne Alsace og Schæferhund gælder samme hunde race.
2. Der er masser af mennesker, der kan tale bredt om forskellen mellem de to racer. Disse alle samtaler er grundløs og ikke indeholder et gran sandhed.
3. Den eneste forskel mellem Alsace og tyske Shepard er, at de blev kaldt af forskellige navne i forskellige lande.

4.. En schæferhund racen blev så kaldt efter Alsace -Lorraine-regionen grænser op til Frankrig og tysk tyske Shepard får sit navn fra Tyskland. Hunden blev oprindeligt kaldt " Deustcher Schaferhund ', hvilket betød Schæferhunden.
5. Det var under Anden Verdenskrig I og II, at de tyske Shepard hundene blev kaldt Alsace Wolf hunde. briterne ønskede ikke at have den stigmatisering af ordet 'tysk' forbundet med hunden under verdenskrigene.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------