Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem at lytte og høre

ørelsen er den handling at opfatte lyd og modtage lydbølger eller vibrationer gennem øret. Listening er den handling at høre en lyd og forstå, hvad du hører. Hørelsen er en af de fem sanser og det bare sker hele tiden-uanset om du kan lide det eller ej-medmindre du har en høring problem, men hvis du lytter, er du bevidst vælger, hvad du ønsker at høre du koncentrere dig om, hvad du hører.. for at forstå budskabet. for eksempel, hvis jeg hører en baby skriger højt, bruger jeg min hørelse, men når jeg hører et barn græde, fordi han er sulten, det er en form for at lytte, fordi jeg har lagt en mening til hvad jeg har hørt.
Hørelsen er en færdighed, hvor du bruger dine ører kun. Det en af de fem sanser. Listening bruger forskellige sanser, ligesom følelsen af at høre, se, eller følesans. Listening er en færdighed, der lader den lyd, du hører gå gennem din hjerne til at behandle betydningen af det. Listening betyder også observere, hvad du hører, ligesom den talendes adfærd og kropssprog, for bedre at forstå, hvad taleren taler om. Hørelsen er en ufrivillig handling, hvor man blot modtager vibrationer gennem dine ører. At lytte er en form af en meddelelse teknik, der giver dig mulighed for at forstå, fortolke og sætte mening i, hvad du hører. Listening kan opbygge et bedre forhold til andre, mens hørelse er bare kun modtage lyd via dine ører.
Resumé :.
1 høre og lytte bruger begge dine ører

2 hørelse modtager lydbølger gennem ørerne, mens du lytter betyder at høre og forstå hvad du.. 've hørt.
3. Hørelsen er en del af de fem sanser, mens du lytter er et valg til at høre og analysere, hvad du hører.
4. Hearing bruger dine ører kun er mens du lytter bruger kroppens andre sanser.

5. musikoplevelser observere hinandens adfærd, som kan tilføje mening til meddelelsen, mens du hører simpelthen modtager lydvibrationer.
6. Listening kan opbygge bedre relationer med andre, mens hørelse ikke kan.
7. Pas godt på dine ører, du kan ikke lytte, når man ikke kan høre

.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------