Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem afrikanske og indiske elefanter

frikanske og indiske elefanter adskiller sig på mange måder, og de to kan differentieres efter bare et kig. De første tegn på, at der kan ses, er, at de afrikanske elefanter kommer med større ører, der når op over nakke, hvorimod de indiske elefanter har små ører, der ikke nå tilbage.
de afrikanske elefanter er tungere og er større end de indiske elefanter. Når en gennemsnitlig afrikansk elefant vejer omkring 4. 000 til 7. 000 kg, en indisk elefant blot vejer omkring 3. 000 til 6. 000 kg. Ser man på den højde, de afrikanske elefanter nå op på omkring fire meter på skuldrene, og de indiske elefanter lige kommet en halv tomme under det. Det højeste punkt på en afrikansk elefant er på skuldrene mens en indisk elefant højeste punkt er på bagsiden.
Man kan også skelne mellem de to elefanter ved at kigge på huden. De afrikanske elefanter har mere rynket hud end de indiske dem.

de to elefanter er også forskellige i form af deres ryg, mave og hoved. de afrikanske elefanter har en konkav-formet ryg, og de indiske elefanter har en konveks eller lige -formet ryg. Bugen af den afrikanske elefant er formet diagonalt nedad i den retning af bagbenene. De indiske elefanter har et lige eller sagging bugen i midten. De indiske elefanter har en krølle-formet hoved fra fronten til ryggen med puklede strukturer og ingen uafhængige, men den afrikanske elefant ikke har denne form af dens hoved.
Mens tænderne i den afrikanske elefant har diamantformede molarer, har de indiske elefanter komprimeret molarer. både kvindelige og mandlige afrikanske elefanter har stødtænder med de hanner, som har længere og større dem. Det er kun de mandlige indiske elefanter, der har stødtænder, og kvinder har ingen stødtænder, eller de er bare rudimentære. Underlæben af den afrikanske elefant er kort og rund i forhold til den lange og tilspidsede kant af den indiske elefant. de afrikanske elefanter har flere ringe i bagagerummet mens de indiske elefanter har færre ringe stammen af den afrikanske elefant er forholdsvis mindre svært at, at den indiske elefant
Resume :..

1. afrikanske elefanter kommer med større ører, der når op over halsen mens de indiske elefanter har små ører, der ikke nå tilbage.
2. De afrikanske elefanter er tungere og er større end de indiske elefanter.
3. De afrikanske elefanter har mere rynket hud end de indiske dem.

4. de to elefanter er også forskellige i form af deres ryg, mave og hoved.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------