Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem magnum og regelmæssig kondomer

er er en masse rygter mellem størrelserne på kondomer. Er det et spørgsmål om personlig stolthed, når mænd kommer til at købe større størrelse kondomer ? Nå, i så meget, da dette kan være tilfældet, er sandheden om sagen, at nogle kondomer, der er navngivet forskelligt bare kan være en markedsføringstilladelse trick. Tag for eksempel forskellen mellem en almindelig størrelse kondom og magnum størrelser som mange spekulerer på, om der virkelig er en væsentlig forskel svaret-. ja, der er en forskel, men ikke, at en betydelig
Først og fremmest, at der er mange typer af kondomer !. Du kan klassificere dem efter den type materiale, der anvendes til at gøre kondomer ( latex, polyuretan, lammeskind, og polyisopren ), styrke /tykkelse ( almindelig styrke, stærk, ekstra stærk ), form (regelmæssig, fit-type, og blusset, blandt andre ), og størrelse ( trim, tætte pasform, regelmæssig, XL, XXL, og Magnum ).
Teknisk set, Magnum kondomer er bredere eller har større omkreds end almindelige kondomer. Det er 15% større i omkreds ( kun mere eller mindre 1 cm ) end almindelige kondomer. Ved ordet omkreds. dette angår målingen af kondomet hele vejen rundt ( omkredsen )På grund af denne størrelse, er magnum kondomer naturligvis nemmere at passe ind i forhold til almindelige kondomer. Dog vil de fleste mænd bruger kondomer enige om, at brugen af normal størrelse kondomer er mere end nok, og at vælge magnum modpart er bare som praler indirekte hos kassereren. Faktisk er regelmæssige kondomer strækkes nok, at det selv kan passe hele din arm. Denne strækbarhed giver normal størrelse kondomer sin stram eller perfekt pasform, der er lige ret for de fleste mænd. Og så, selvom du synes at være stor nok til at berettige brugen af en magnum kondomer, bør du først prøve at bruge det almindelige kondom første fordi, mest sandsynligt, det er lige så god til at gå. Bare skifte til magnum, når en regelmæssig mellemstore kondom føles for stram, som om det allerede er snærende din orgel.

Desuden er det blevet anslået, at kun omkring 5 % af hele den mandlige befolkning rent faktisk ville bruge magnum kondomer til formål at bruge en virkelig større størrelse kondom, der ikke vil være for stramt, smertefuld eller ubehagelig engang brugt. Hvis resten af den mandlige befolkning vil bruge magnum kondomer, chancerne er, at de vil have de kondomer glide væk og uheld kan efterlade dem bag deres partners hulrum under samleje.
Resumé :.
1 Magnum kondomer er bredere eller har en større omkreds i forhold til almindelige kondomer

2 Magnum kondomer er kun for dem, der virkelig har.. et usædvanligt stort orgel.
3. flertallet af kondom brugere foretrækker at bruge almindelige kondomer, selvom de har et stort orgel, fordi det ofte giver den perfekte pasform, der ikke vil glide af under seksuel samleje.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------