Position: Wisdombog > Hanne Esmer >

Forskellen mellem angst og bipolære

olk sommetider stille spørgsmålet, " hvordan kan du beskrive den angst stede i bipolar lidelse ? " Giver det mening ? Hvis ikke, er det fordi angst kan både betragtes som et symptom eller en sygdom i sig selv.
Det spørgsmål ovenfor, beskrev angst som et symptom på bipolar lidelse. Som et symptom, kan det tage i form af agitation. det kan helt klart komme til udtryk gennem andre fysiske former lide den måde bipolare patienter nogle gange hente på deres egne negle eller deres sædvanlige karakter ikke at kunne sidde stille. Men nogle gange, kan den angst i bipolar lidelse være rent intern karakter. Dette er sandsynligvis den mere farlig manifestation af angst i den lidelse, fordi der ikke er andre måder at kanalisere den følelse eller følelse ud. Det er som hvis patienten vil eksplodere, fordi vægten af angst filt.
bipolar lidelse, der er to ender til stangen. Det er enten patienten bliver maniske eller patienten bliver depressive. Men hvad gør bipolar kompliceret lidelse er den tidsramme, at du kan bestemme, hvornår personen siges at være manisk eller depressiv. I flere tilfælde kan patienten være både og dermed kaldet manio-depressiv. Når angsten spark i den maniske fase af bipolar sygdom, kan patienten føle sig mere irritabel end sædvanligt. Ulempen her er, at han har masser af energi at spare for at imødegå irritabilitet og dermed han kan engagere sig i aktiviteter, han mener vil stoppe irritabilitet som at drikke alkohol. alkoholen kan midlertidigt undertrykke symptomerne selv. det er derfor maniske patienter kan synes at stole på dem så meget. Men som alkohol aftager, symptomet begynder at vise igen, hvis ikke meget værre. I sidste ende vil det hele bringe ned til en cyklus af forgiftning.

Når angsten spark i den depressive fase, patienten skal overvåges 24/7. Det er den tid, hvor selvmordsforsøg er for det meste lykkes. Da han allerede føler, at der er intet håb, og at han stadig angst uanset hvad indgreb er taget, så kan han tro, at han ikke har anden mulighed for at komme ud end til blot at tage sit eget liv.
Angst kan også være en sygdom i sig selv Hvis angstsymptomer unormalt påvirke personen allerede, og hvis det fortsætter i mindst et halvt år så han kan opleve som helst af de specifikke angstlidelser ud. social fobi, specifik fobi og post traumatisk stress disorder ( PTSD ) blandt andre.
1. Angst kan både være et symptom, og en sygdom i sig selv.

2. Bipolar lidelse er en stor mental tilstand.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------