Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem tylox og Percocet

merte er noget, de fleste mennesker har oplevet på et eller andet tidspunkt. Det er en meget irriterende og forfærdelig følelse forårsaget af følelsesmæssige eller fysiske skader som stikkende, skære, brænde eller støde en er sjove ben. det kan være mild, at det bare kan ignoreres, eller det kan være alvorlig og skal behandles med et smertestillende medicin.
i de fleste tilfælde smerter er et symptom på en sygdom. Når en del af legemet er beskadiget, er en vis mængde af smertefornemmelsen. det kan være akut eller forsvinder hurtigt, eller det kan være kronisk og følte i lang tid. Der er mange medikamenter for smerter.
Mens akutte smerter kan løses med et mildt smertestillende, kroniske smerter som regel kræver et stærkere og mere potent medicin, for patienten at fungere normalt. Tylox og Percocet er to af de mest almindelige smertestillende lægemidler, der anvendes til akut og kronisk smerte.

Tylox er et lægemiddel til smerte, som indeholder acetaminophen og oxycodonhydrochlorid. indeholder også docusatnatrium, titandioxid, gelatine, magnesiumstearat, natriumbenzoat, natrium- metabisulfit -1, majsstivelse, og FD C Blue # 1, Red # 3 og # 40. Acetaminophen er en analgetisk og antipyretisk mens oxycodon er en semi- syntetisk analgetisk og sedativ som svarer til codein, metadon, morfin og virker på nervesystemet og glat-muskelceller organer. Det kan forårsage allergiske reaktioner og kan være vanedannende især hvis taget over en lang periode. der bør udvises forsigtighed, når der har medicin andet end Tylox fordi det kan forværre dens virkninger som svimmelhed, eufori, kvalme, kløe, hududslæt, og uklarhed.
Før du tager Tylox, er det vigtigt, at lægen bliver informeret om alle andre lægemidler, patienten tager, herunder plantelægemidler. Visse medicinske tilstande såsom lever og prostata problemer, og flere andre lidelser også kræver ekstra omhu ved indgivelse af Tylox.
Percocet er et smertestillende, som indeholder paracetamol og oxycodon, der blev godkendt af U. S. FDA i 1976. det er et analgetikum, som blev udviklet fra thebain og anvendes til behandling af svære smerter. det anbefales til dem, der oplever alvorlig smerte, især dem, der lider af cancer. det kan indtages oralt, intravenøst, rektalt eller intramuskulært. Patienter, der har følt bivirkninger fra morfin får Percocet.

Nogle af dens virkninger er angst, træthed, svimmelhed, eufori, diarré, hukommelsestab, tab af appetit. Hvis der er en overdosis, det kan forårsage overfladisk vejrtrækning, miosis, apnø, respirationsstop og død
Resume :..
1 Tylox er et smertestillende medicin, der indeholder acetaminophen og oxycodon, mens Percocet er en smerte medicin, der indeholder paracetamol og oxycodon.

2. begge har beroligende og smertestillende egenskaber, og begge kan være vanedannende og forårsage svækkelse af de mentale og fysiske funktioner, når der træffes. Percocet anbefales til dem, der lider af kroniske smerter på grund af kræft, mens 3. Tylox anbefales til moderate smerter, tandlæge-og knoglesmerter, og hovedpine og migræne.
4. Man bør være forsigtighed ved brug andre lægemidler ud over Tylox og Percocet.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------