Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem smallmouth og largemouth bas

iskerne overalt ville være glad for at påpege, hvad der adskiller en smallmouth og en largemouth bas. Selv om det kan udledes af det navn, som de to arter forskellen ligger i munden, er der faktisk mere åbenbare karakteristika, der definerer en fra den anden.
Først og fremmest er de smallmouth og largemouth bas ikke selv fundet på det samme geografiske placering. Dette skyldes, at smallmouth foretrækker åbne vidder mens largemouth foretrækker forekomster af vand med logfiler og ukrudt. Den smallmouth lide deres vand klart og hurtigt med bare grus på bunden, mens largemouth vil trives på noget med mere rod og mindre strøm. Temperatur er også en stor faktor som smallmouth faktisk kan lide at bo i koldere farvande.
som det kan konstateres at smallmouth og largemouth bas tilhører den samme familie, specifikt klumpfisk gruppen Fysisk, vil lystfiskere opdage, at med erfaring, er det let at lokalisere en largemouth bas fra en smallmouth.. grundlæggende øvre kæbe largemouth strækker sig ud over øjet, deraf navnet. På den anden side, præsenterer smallmouth en mindre kæbe med linierne ikke gå ud over øjet punkt. Largemouth også vokser et par pounds tungere på 12 pounds, mens smallmouth rekorden er omkring 7 pounds.
farver og mærkninger også variere mellem to med largemouth med små strækninger løber horisontalt på sin krop. A smallmouth på den anden side har lodrette linier fra toppen til bunden af dets krop. Begge grønlig i udseende, selv om smallmouth også kan komme i en brunlig farve, som tegner sig for sit kælenavn bronze tilbage.

fange disse to arter af fisk, også anvender meget forskellige strategier, som enhver erfaren lystfisker vil fortælle dig. De largemouth normalt ventures på den øverste del af det vand, hvilket betyder, at de er tiltrukket af top-vand agn. smallmouth er de modsætninger, som de foretrækker at bo i dybt vand, og derfor kun bide på agn fundet under vandet Når fanget, vil du opdage, at de mindre fisk-den smallmouth-ville sætte sig så meget kamp. som muligt, normalt udfører akrobatik luften for at blive sluppet løs fra agn.. Den largemouth bas bare hopper én gang og derefter forsøger at svømme til dybere vand
For ivrige lystfiskere kan largemouth være temmelig nemt at få øje på, da de kan findes stort set overalt og til enhver årstid-undtagen hvis det er for koldt, selvfølgelig. Deres foretrukne levende agn omfatter regnorme, græshopper og minnows. Som nævnt, de er ikke specielt kræsen, når at spise, men tidligt om morgenen ville være det bedste tidspunkt til at lokke dem med mad, da det er deres fodring tid. selvfølgelig også kunstige agn arbejde på largemouth selv om en god lystfisker ville vide, hvornår det bedste tidspunkt at bruge forskellige lokker er...
Det kan siges, at smallmouth er sociale dyr, som de rejser i grupper, som regel med dem, der har samme størrelse som de er largemouth foretrækker at svømme alene Resumé :

1. largemouth har deres overkæben strækker sig ud over øjet, men smallmouth ikke.
2. den largemouth er typisk større i størrelse på 12 pounds versus de 7 pounds af smallmouth..
3 den largemouth leveres med vandret løbende striber, mens den smallmouth har lodrette striber

4.. Den largemouth foretrækker farvand fyldt med sten, ukrudt, logs og andre gemmesteder, mens smallmouth trives i klart vand med masser af plads til svømning.
5. Top-vand lokkemad er bedst for largemouth mens smallmouth ville mere sandsynligt gå efter below-the -vand lokker.
6. den smallmouth lægger op mere af en kamp, når agn.
7.. Smallmouth rejser i grupper, mens largemouth foretrækker at være alene
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------