Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem psykolog og rådgiver

Når din bil bryder sammen, du tager den til en mekaniker. Når noget går galt med din krop som en brækket arm eller du føler en smerte, der ikke går væk, kan du gå til en læge. Når du er psykisk eller følelsesmæssigt urolig, du går til en mental sundhed professionel
psykiske sundhedsprofessionelle at tale med patienterne for at hjælpe dem med at løse deres følelsesmæssige og mentale problemer, som de er.. klar til at hjælpe folk klare og føler sig bedre. Den mest almindelige mental sundhed professionel, at folk normalt går til først, når de støder på følelsesmæssige problemer er en rådgiver.
Hvis der efter drøftelse af patientens problemer problemerne er der stadig, er patienten derefter henvist til en psykolog, der kan stille en diagnose for, hvad patienten faktisk går igennem. En psykolog er defineret som en person, der er uddannet til at udføre psykologisk forskning, afprøvning og terapi. Bortset fra at udfylde et fire -årigt kursus i psykologi, skal han nødt til at få specialuddannelse i klinisk psykologi og afslutte en mastergrad i psykologi. han skal får også en doktorgrad i filosofi (ph. d. ), Doctor of Psychology ( PsyD ), eller Doctor of Education ( EDD ) grad. Efter denne han kan tilmelde sig som psykolog og behandle patienter, men han er ikke tilladt at ordinere medicin. Hvis en patient har brug for medicin, er han henvist til en psykiater eller en M. D. Psykologer er kun licens til at kigge ind i en patients adfærdsmæssige og mentale problemer og behandle ham gennem terapi. Han kunne spørge om patientens historie og se ind i hans problemer, sine følelser og adfærd.
En rådgiver, om den anden side, er defineret som en person, der giver råd eller rådgivning. Selv om der ikke grad eller specialisering er nødvendig for at blive ét, for at blive troværdig, skal man have mindst to til tre års studier og uddannes i dette område.
Mens en psykolog dirigerer behandling af patienter, rådgivere tendens til at lade patienterne selv styrer deres egen behandling. På denne måde vil patienten være i stand til at genkende sine problemer på egen hånd, se deres årsager, og være i stand. at hjælpe med at finde måder at løse og overvinde dem Alle kan blive en rådgiver, selv uden uddannelse eller en licens, så længe han har rigelig erfaring med håndtering af mennesker, der er plaget
Resume :.
1. En rådgiver er en person, der giver råd, mens en psykolog er en person, der er en autoriseret terapeut.
2. Alle kan blive en rådgiver, men kun dem, der har afsluttet en fire -årig psykologi kursus, en mastergrad i klinisk psykologi, og en ph. d, et PsyD, eller en Edd kan blive en psykolog.
3. med en psykolog, han er som regel den, der leder terapiforløbet, mens med en rådgiver er det som regel opmuntrende, at patienten direkte session.
4. både psykolog og rådgiver kan ikke ordinere medicin til patienterne, men en psykolog kan give en diagnose af en patients problemer, mens en rådgiver skal henvise en patient til en psykolog for korrekt diagnose.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------