Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem nukleare og atombombe

ysik er en videnskab, der beskæftiger sig med studiet af stof, bevægelse, energi og kraft. Det er en naturvidenskab, der er indflydelse på udviklingen af nye teknologier, som er meget nyttige for mennesket. En af de vigtigste områder af fysikken er kernefysik
kernefysik er studiet af samspillet mellem atomkerner, dens anvendelse i nuklear elproduktion, og udvikling af atomvåben.. kernevåben er eksplosive anordninger, der erhverver strøm fra kernereaktioner som fission, fusion, eller en kombination af begge.
en atombombe, fission, som er opdelingen af atomer i to eller flere mindre atomer, eller fusionsproteiner, som er sammensmeltning af to eller flere atomer i en stor atom, foregår at frigive kraftige energi reaktioner mellem hver atomar partikel i kernen.

Mens nuklear fusion forekommer naturligt i stjerner, kernespaltning ikke. kernefusion frigiver mere radioaktive partikler end nuklear fission, selv, hvilket gør den energi, det frigiver større end den energi, der frigives fra atomkraftværker. Det tager en lille mængde energi til at producere fission, mens fusion har brug for en høj grad af energi til at bringe to eller flere protoner sammen. Der er to typer af atombomber, som bruger fusion og fission, atombomben og brintbomben.
brintbombe bruger nuklear fission til at skabe en fusion reaktion gør det mere kraftfulde og ødelæggende. det virker ved fusion af lette kerner til en tungere en, der tager sin energi og kraft fra kernefusion af hydrogenisotoper
det kræver en meget høj temperatur til at iværksætte en fusionsreaktion. således, er det også kendt som en termonuklear bombe. Den blev testet i 1951, og den er udløst af en atombombe, som er en anden slags atombombe, der anvender nuklear fission.

Atombomben blev testet i 1945, det år, hvor det også blev brugt til at bombe den japanske by Hiroshima. det plejede fission og er udløst af TNT forårsage plutonium til at komprimere og blive tæt, som igen forårsager atomer at støde ind i hinanden og nedbryde får bomben til at eksplodere.
Mens atombomber er ødelæggelsesvåben, er folk at finde måder at sætte denne energikilde til en mere fordelagtig og konstruktiv brug. Atomkraft er allerede blevet aflyttet at levere energi til husstandene gennem produktion af elektricitet
Resume :..

1 En atombombe er en bombe, der bruger nuklear fission, som er en opdeling af et atom i to eller flere partikler og nuklear fusion, der er fusion af to eller flere atomer i en stor en, mens en atombombe er en type atombombe, der anvender nuklear fission.
2. den anden type atombombe er brintbomben, der bruger nuklear fusion som energikilde og er mere kraftfuld end den atombombe, der anvender nuklear fission.
3. den strøm, der stammer fra nukleare våben såsom atombomber og atombomber bliver udnyttet til mere konstruktive formål såsom at give elektricitet.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------