Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem global opvarmning og drivhuseffekten

løbet af de seneste 40 år eller deromkring, har Jorden oplevet en betydelig klimaændringer. Ekstremt vejr, intens koldt om vinteren, og svær varme i sommermånederne bliver opleves på de fleste områder af verden.
hyppige oversvømmelser og tørke bliver også opleves oftere, og ændringer i vejr og klima kan forstyrre økosystemet, forårsage skadelige virkninger på sundheden hos manden, kan begrænse tilgængeligheden af vand og mad forsyninger, og forårsage skader på infrastruktur og bygninger.
Denne klimaændringer forårsaget af global opvarmning, som er den stigende globale atmosfæriske temperatur, kan i høj grad påvirke sæsoner, fugtighed, nedbør, og havniveau. Global opvarmning er igen på grund af en ekstrem drivhuseffekt.

Termisk stråling fra solen reflekteres tilbage til rummet, som det kommer i kontakt med Jordens overflade. Under denne proces, nogle gasser såsom vanddamp, kuldioxid, lattergas, CFC, og metan er fanget i atmosfæren af Jorden producere drivhuseffekten. Drivhuseffekten er en normal begivenhed, uden hvilken Jorden ville blive meget koldt, og udgør en trussel for overlevelsen af alle levende ting på Jorden. Det blev opdaget i 1824 af Joseph Fourier. Drivhuseffekten da kun var mild i forhold til drivhuseffekten, at Jorden oplever i øjeblikket.
som den menneskelige befolkning øges, atmosfæriske gasser, som de producerede også steg således forøge drivhuseffekten og gøre det mere magtfulde. Dette gengæld forårsager opvarmning, som er en stigning i overfladetemperaturen af jorden.
Mens naturlige forekomster som vulkanudbrud, frigivelse af vanddamp og metan fra vådområder medføre en drivhuseffekt, der er lige ret for mennesket at overleve på Jorden, menneskelige aktiviteter, såsom nedbryder jordens naturlige ressourcer, der forårsager forureningen, og den konstante afbrænding af fossile brændstoffer i høj grad har forstyrret denne balance.

En ekstrem drivhuseffekt forårsager global opvarmning og klimaforandringer. og mens drivhuseffekten er naturligt, den globale opvarmning er ikke. det er forårsaget af udskejelser mand, overbefolkning, alvorlig forurening, overforbrug af jordens ressourcer, og almindelig ligegyldighed.
Drivhuseffekten sker hurtigere, mens den globale opvarmning tager længere tid at manifestere. Global opvarmning er den langsomme og konstante stigning i Jordens temperatur i en periode på ti år eller mere, mens drivhuseffekten finder sted i det øjeblik solens stråler når Jorden og reflekteres tilbage i rummet
Resume :..

1 drivhuseffekten er produceret når termisk stråling fra solen kommer i kontakt med Jordens overflade og er reflekteres tilbage ud i rummet med nogle af de atmosfæriske gasser at blive fanget i atmosfæren, mens den globale opvarmning er stigningen i Jordens overfladetemperatur og er resultatet af drivhuseffekten.
2. Drivhuseffekten er en naturlig forekomst og er vigtig for menneskets overlevelse, men en ekstrem drivhuseffekt kan forårsage global opvarmning, som kan være skadeligt for mennesket.
3. drivhuseffekten sker hurtigere, mens den globale opvarmning er en langsom og gradvis proces, der finder sted over en periode på ti år eller mere
.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------