Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem chlor og blegemiddel

et meste af tiden, folk ofte bruger ordene klor og blegemiddel i flæng. Men disse to begreber har en masse forskelle mellem hinanden.
Både klor og blegemiddel findes i mange former. klor kan kombineres med andre elementer til at skabe nye forbindelser, mens blegemiddel har sorter, der anvendes som desinfektionsmidler. Desuden er både klor og blegemiddel anvendes som rengøringsmidler i mange steder som f. eks swimmingpools, huse, og mange andre.
men disse termer er relativ, men ikke ligner hinanden. Den grundlæggende forskel mellem klor og blegemiddel er, at klor er et naturligt element, mens blegemiddel er en opløsning af mange elementer. Klor også forekommer i naturen som en væsentlig del af planter og dyr. Det kan også tage form i to stater i sagen-. gas og væske, og det vigtigste aspekt, klor er en aktiv ingrediens og en vigtig komponent i blegemiddel

den vigtigste brug af klor er som et desinfektionsmiddel, der kan dræbe bakterier og. alger i vandet. normalt, swimmingpools og vandbehandlingsanlæg bruge klor til at desinficere og rense vandet for sanitet... Klor bruges også som et middel til at fjerne farven på papir og klude
Klor bruges også som en af komponenterne i medicin Blandt de sygdomme, der har klor i receptpligtig medicin er: malaria, allergi, depression, diabetes, gigt, hjertesygdomme, infektioner, forhøjet blodtryk, lungebetændelse, mavesår, kighoste, tyfus, og leukæmi. medicin som beroligende, smertestillende midler, kolde og allergi medicin, og kan forebygges medicin til tumorer, kramper, og forstørrelser er også lavet af chlor.
En anden brug af klor er i landbruget, hvor plantebeskyttelse ofte lavet med klor. en liste over produkter fremstillet af klor indeholder bullet-resistente veste, computer hardware, silicium-chips, og bilkomponenter. I bilindustrien, klor er en af de ingredienser, der bruges til at lave nylon til bil sikkerhedsseler, airbags, kofangere, måtter, vinyl polstring, polyurethan sædepuder, ventilator og generator bælter, benzin tilsætningsstoffer, slanger, pakninger og tætninger, bremser og transmission væsker, anti -frost og dashboards.

Klor bruges også til at skabe plast, der bruges i hardhats og PVC. Det kan også bruges til at lave VVS- rør, maling, nylon tæpper, og en række produkter som fjernsyn og compact discs i tillæg til toiletartikler og kosmetik. klor findes i det kommercielle marked som rengøringsassistenter i form af tabletter eller pulverform.
Bleach er først og fremmest en løsning og et produkt af klor og andre elementer som klor, natrium, hydrogen, oxygen, calcium og mange andre. Som en kombination af disse produkter, bevarer blegemiddel nogle af egenskaberne af dets bestanddele ved brug.
Mens blegemiddel også kan fungere som et desinfektionsmiddel og et rengøringsmiddel, kan det også fungere som et blegemiddel og en pletfjerner til vasketøj formål. Andre formler blegemiddel anvendes nu til at blege kropsdele såsom hår, hud og tænder til kosmetiske formål. Det skal bemærkes, at i denne funktion, er blegemiddel anvendes både som en blegende produkt og en fremgangsmåde. I andre anvendelser er blegemiddel også anvendes til hvidfarvning mel og konservering tørret frugt. blegemiddel er ofte emballeres kommercielt som en flydende detergent eller ren flydende koncentrat. Det kan også være pakket som præ -made vaske håndklæder til brug i huset.

Alternative anvendelser af blegemiddel som rengørings-og blegemiddel omfatter polish til glas og bruges til at forlænge levetiden for frisk afskårne blomster..
Resume :
1 klor er et naturligt element og en bestanddel af blegemiddel Bleach er en løsning, og produktet af at kombinere klor og andre kemikalier..
2. Klor findes i naturen, mens blegemiddel er et forarbejdet produkt.
3. Klor er afgørende for livet-for det meste for planter og dyr Bleach er ikke
4 Klor findes i tre former-... Væske og gas i sin naturlige tilstand og solid i kommercielt øjemed. Bleach udgange i en flydende form, medmindre noget fast er gennemvædet i opløsningen.
5. klor har mange anvendelser bortset fra at være en renere, mens blegemiddel ofte har været et rengøringsmiddel.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------