Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem MASSE og STOF

kemi og fysik klasser, vi var i stand til at støde på ord, der altid bliver diskuteret kvalitet af klasse op til high school og college. Vi var altid bombarderet med disse begreber, som vi allerede kender og er bekendt med. på bagsiden af vores sind er de sætninger gerne, jeg stødt på siden elementære ! eller Ikke igen!
Men virkeligheden er, at viden er en forudsætning for en tidligere emne eller en idé, som er nødvendig for at blive forstået først, før de har lært, eller før man fuldt ud kan anvende denne terminologi. Et eksempel på dette er begrebet masse, og materie, som vi kan definere og differentiere af os selv. Men lad os diskutere det igen og se forskellene.
Som vi alle ved, er der angives som noget, der optager plads og har masse, og massen er defineret som noget, der repræsenterer mængden af stof i et særligt rum, partikel eller objekt. med hensyn til funktioner, kan sagen set, mens massen ikke kan. det er kun kvantificerbar. enheden for masse er kilogram, mens sagen kan måles ved hjælp af forskellige former for måleenheder som vægt, masse eller volumen. Materiale kan opdeles i forskellige former. Fysisk kan det klassificeres som et faststof, en væske eller gas. Det kan også være enten i form af mørke stof eller normalt stof. Når mængden er anvendes til at definere den, kan den separeres i masse eller bølger

Mass på den anden side har tre forskellige former, såsom :. aktive tyngdekraftsmasse, inertimasse og passive tyngdekraftsmasse. der er ingen forskel med hensyn til de tre former af massen. så længe noget kan måles ved hjælp af dets masse, har det derfor masse. Selvom masse og vægt bliver forvirrede. Vægt måles ved hjælp af Newton, mens masse måles gennem kg. Masse vil ikke ændre hverken her på planeten Jorden eller på månen, uanset tyngdekraften. Vægt, vil dog ikke forblive konstant på månen, da tyngdekraften virker på den, og derfor er vi tungere på månen Mass kan måles ved vejning eller ved en beregning af den kraft divideret med acceleration <.. br /> Resumé :.
1 som vi alle ved, er sagen defineret som noget, der optager plads og har masse, og massen er defineret som noget, der repræsenterer mængden af stof i et bestemt rum, partikel, eller genstand.
2. Med hensyn til funktioner, kan sagen set, mens massen kun er målelige.

3. Enheden for masse er kilogram, mens sagen kan måles ved hjælp af forskellige former af måleenheder som vægt, masse eller volumen.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------