Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem Groundhog og skovmurmeldyr

roundhogs og skovmurmeldyr er de samme dyr. Woodchuck er bare et andet navn for Groundhog. Andre navne, der bruges til denne særlige dyr omfatter fløjte svine- og jord bæver.
den Groundhog er 1 af de 14 arter af murmeldyr. Dens artsnavn er Marmota monax, og den tilhører slægten Marmota, familie ( Scuiridae ), og orden Rodentia. Dens højeste klassificering omfatter rige Animalia, Række Chordata, og klassen Mammalia. Den Groundhog eller skovmurmeldyr er det største element i egern familien. Det betegnes som et jordegern, der kan klatre i træer og kan svømme i vandet.
De betragtes som havens skadedyr, da deres kost er primært planter som græs, frugt, landbrugsafgrøder, bær og bark. Men de er også kendt for at spise insekter, larver, larver, snegle, og græshopper.
Groundhogs eller skovmurmeldyr er almindelige i de nordamerikanske områder, såsom USA, Canada og Alaska. i modsætning til deres kolleger murmeldyr, er de lavtliggende væsner med korte, men kraftige lemmer og krumme, tykke kløer til at grave. Deres ryg er buet med to lag pels. De har også to store fortænder. Groundhogs er berømte, fordi de er en af de få dyr, der gennemgår komplet dvale om vinteren. Løbet af sommeren, de groundhogs spise al sæsonen at akkumulere en masse af kropsfedt. Når vinteren kommer ( som regel i oktober til april), de flygte til deres huler, krølle til en kugle, sænke deres hjerteslag og deres kropstemperatur. Under dvale, giver det oplagrede fedt er det alle de nødvendige næringsstoffer, at de Groundhog behov. Den dvale slutter i starten af foråret. Foråret i månederne fra marts til april også betyder nyt liv til Groundhog, da et kuld på seks nyfødte normalt er født på denne tid af året.

Bortset fra et sted til et dvale sted, er en Groundhog har Burrows også det ideelle sted til at sove, hæve unge groundhogs, og flygter rovdyr som ulve, prærieulve, ræve, bobcats, bjørne, store høge, ugler, og hunde. A Groundhog sin hule har en række indgange og udgange, der gør det perfekt som en flugtvej fra rovdyr.
Burrows findes ofte i skovbryn nær åbne marker som enge, veje og vandløb. En Groundhog normalt ville tjene som en vagt til grav. en højfrekvent fløjten udefra er en indikation af en indgående rovdyr og fare. Groundhog kan også producere andre lyder som lavt barks og lyd fra slibning deres tænder.
ordet spætte er forbundet med Groundhog siden algonquian navn for Groundhog er wuchack. Derfra udviklede det sig til spætte. det har været genstand for en berømt tunge twister og en dag dedikeret til dyret.

Resumé :.
1 A Groundhog er meget lig en spætte, fordi de er dybest set den samme dyr Den eneste forskel er navnet på dyret eller etiketten, at folk tillægger det. med. navnet spætte er afledt af wuchuck, en algonquian navn for dyret.
2. Siden groundhogs og skovmurmeldyr er de samme, de hører til samme klassificering af rige, phylum, klasse, orden, familie, slægt og art. de har også samme udseende, adfærd, kost og andre animalske egenskaber...

3 Groundhogs er rutinemæssige hibernators i løbet af vinteren ophobes mad omdannet til fedt i løbet af sommeren. sove og dvale om vinteren, og vågen i løbet af foråret Foråret er også ynglesæsonen for de groundhogs med et kuld af seks unge groundhogs.
4. for groundhogs, er den hule en multi-purpose -området til at sove, dvale, og sikkert ly for de unge.
5. Groundhogs er fremragende træ klatrere og svømmere.
6. Groundhogs er genstand for en festdag og en berømt tunge twister.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------