Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem æggestokke cyster og kræft i æggestokkene

år vi tænker på cyster, vi altid forbinder det med kræft og tumorer. Hvem ville ikke som nogle cyster er kræft, right ? Nogle er bare normal, og vi behøver ikke at bekymre dig. Vores læger kan forsikre os om, at disse er blot normale og vil ikke skade os i fremtiden. Så for os, bør det ikke understreges os efter alle.
Ovariecyster påvirker kvinder i postmenopausale fase, og mange af dem spekulerer på, om det er kræft i æggestokkene allerede. Lad os prøve at finde ud af, og se om det er sandt.
Ovariecyster er bare ophobning af væske inde i æggestokkene. Det betyder ikke nødvendigvis, at kræft er tydelig. Siden æggestokke altid udvikle sig, de undertiden producerer godartede cyster eller funktionelle cyster under kvinders menstruationscyklus. cyster kan også udvikle sig i løbet endometriose, og det er ikke, igen, kræft i æggestokkene. Men i løbet af post- menopausale periode, kan cyster på æggestokkene være et symptom på denne type kræft. kræft cyster er vanskelig at diagnosticere ifølge lægerne. kræft i æggestokkene kan have symptomer eller ej. De fælles og subtile symptomer er hyppig vandladning, tryk og en gasformig eller oppustet følelse. Dette kan dog også ske med ovariecyster, så det er virkelig svært at diagnosticere. Nogle af de symptomer på ovariecyster, på derimod er vægtøgning, svært ved at tømme, unormal blødning, smerter i lår, nedre ryg, og mave, ømme bryster og menstruationssmerter.

at påvise cyster på æggestokkene og kræft i æggestokkene, kan kvinden gennemgå ultralyd og derefter efterfulgt af en laparoskopi, hvori en lille kamera er indsat. På denne måde kan cyster ses og fjernes. At afgøre, om cyste er godartet eller ondartet, kan lægen give en CA -125 blodprøve for at afgøre, hvilken type af cyste.
Kvinder i postmenopausale periode, der har cyster bør konsultere deres læge, især en OB- Gynækolog da hun kender godt din tilstand. Ved postmenopausale alder, bør kvinder ikke føler nogen afvigelser fra kræft i æggestokkene og ovariecyster. Hvis en sådan har fundet sted, så bør de gå til den nærmeste læge, da de er mere disponeret for kræft i æggestokkene i deres alder.
Resumé :.

1 Ikke alle ovariecyster er kræft
2 Ovariecyster er bare ophobning af væske inde i æggestokkene Det gør de... ikke nødvendigvis betyder, at kræft er tydelig.
3. hyppig vandladning, tryk, gasformig eller oppustet følelser er almindelige, subtile symptomer på kræft i æggestokkene, mens vægtstigning, svært ved at tømme, unormal blødning, smerter i lår, lænd og mave, ømme bryster og dysmenorrhea er almindelige symptomer på ovariecyster.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------