Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem Zyrtec og benadryl

t af de første tegn på allergi eller allergisk reaktion er kløe. Allergener normalt udløse allergiske reaktioner. De fleste allergi forekomme i at spise uvante fødevarer, der bliver spist for første gang... allergi også opstå ved kontakt med planter, såsom giftig efeu eller insekter, f. eks bistik eller kakerlak bid i sådanne tilfælde, der er forskellige parametre i beskæftiger sig med forskellige tilfælde af allergi
de fleste tilfælde af allergi, vil et antihistamin normalt hindre og stoppe betændelse på histamin-receptorer i vores krop. I ekstreme tilfælde af allergi, såsom anafylaktiske reaktioner, ikke-administrerede eller sene allergier, er adrenalin normalt sprøjtes ind i patienten. I enkle tilfælde, er medicin såsom Zyrtec og Benadryl får. Lad os se forskelle.
det generiske navn på Benadryl er Diphenhydramin, mens det generiske navn på Zyrtec er Cetirizin. Zyrtec er en anden generation antihistamin, mens Benadryl er et første-generations antihistamin. Benadryl blev opfundet i løbet af 1943 af dr. George Rieveschl fra University of Cincinnati. Det blev markedsført derefter ved McNeil-PPC. Zyrtec fremstilles af Johnson Johnson. Benadryl er den første antihistamin i verden. Benadryl er almindeligt anvendt i allergier og dens symptomer, såsom kløe. Det kan også anvendes i forkølelse, transportsyge, søvnløshed og ekstrapyramidale symptomer. Zyrtec er indiceret til høfeber, angioødem, og urticaria.

Zyrtec fås i 10 mg tabletter til voksne. Den sædvanlige dosis til børn i alderen 6 måneder til 2 år er 1/2 tsk i flydende form. Med Benadryl, er 25-50 mg gives hver 4-6 time i 12 år og derover, mens 12. 4-25 mg gives til børn 6-12 år gamle.
De fleste antihistaminer har angstdæmpende effekt, så dette vil gøre dig lidt søvnig og døsig. det er ikke tilrådeligt at tage dette lægemiddel, mens betjene tunge maskiner, da det kan medføre ulykker. må ikke tage dette lægemiddel forud for at køre bil, da den kan også medføre ulykker
Resume :.

1 det generiske navn på Benadryl er Diphenhydramin, mens det generiske navn på Zyrtec er Cetirizin..
2. Zyrtec er en anden-generations antihistamin, mens Benadryl er et første-generations antihistamin.
3. Benadryl blev opfundet i 1943 af dr. George Rieveschl fra University of Cincinnati. den blev markedsført derefter ved McNeil-PPC. Zyrtec er fremstillet af Johnson Johnson.

4. Benadryl er almindeligt anvendt i allergi og dens symptomer, såsom kløe. Det kan også anvendes i forkølelse, transportsyge, søvnløshed og ekstrapyramidale symptomer. Zyrtec er indiceret til høfeber, angioødem, og urticaria.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------