Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem CYMBALTA og Effexor

ntidepressiva har været rundt i meget lang tid. Takket være disse spekulerer narkotika, depression har nu en kur for folk med en stor del af problemerne. Antidepressiva kan klassificeres i overensstemmelse hermed. En af de mest populære gruppe er SSRI eller selektive serotonin reuptake inhibitor. det nyeste på markedet i dag, er SNRI eller serotonin noradrenalin reuptake hæmmere.
Cymbalta og Effexor er kategoriseret under denne nyeste gruppe af antidepressiva. Lad os prøve at skelne Cymbalta fra Effexor.
Effexor er et firmanavn, og det generiske navn er Venlafaxin HCL. Cymbalta, på den anden side, et firmanavn er så godt, og det generiske navn er Duloxetin HCL. Effexor siges at være den første og mest almindeligt anvendte stof under SNRI kategorien. Effexor blev indført først i markedet ved Wyeth i 1994, mens Cymbalta er en nyere stof, som blev udgivet i 2004 og blev godkendt af FDA.

SNRI siges at arbejde hurtigere og bedre end SSRI. Dette skyldes, SNRI skifte to neurotransmittere, som er den serotonin og noradrenalin, som er ansvarlige for de følelser af lykke hos mennesker. SNRI er også siges at være mere effektiv i behandling af svær depression og depression remission end SSRI.
Effexor anvendes til behandling af svære depressive lidelser, GAD eller generaliseret angst, social angst og panik. lidelser Cymbalta, på den anden side, anvendte i behandlingen af depression, perifere diabetiske neuropatiske smerter, GAD, og fibromyalgi
Resume :.

1. Effexor er et firmanavn, og det generiske navn er Venlafaxin HCL. Cymbalta, på den anden side, er et firmanavn som godt, og det generiske navn er Duloxetin HCL.
2. Effexor blev indført først i markedet ved Wyeth i 1994, mens Cymbalta er en nyere lægemiddel, som blev udgivet i 2004 og blev godkendt af FDA.
3. Effexor og Cymbalta er kategoriseret under SNRI.

4. Effexor bruges til behandling af depression, GAD eller generaliseret angstlidelse, social angst og paniske lidelser. Cymbalta på den anden side anvendes der i behandlingen af depression, diabetisk perifer neuropatisk smerte, GAD, og fibromyalgi.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------