Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem BlackBerry Curve og BlackBerry Bold

lackberry Curve vs Blackberry Bold
Blackberry er et mærke af smarte telefoner, der er rettet mod virksomheden orienteret publikum fra RIM ( Research In Motion ). De er begyndt at tendensen på push e-mail på mobilen enheder og har været ledere af nævnte teknologi fra sin fremkomst frem til i dag. den version af BlackBerry, der blev sat ud konstant har udviklet sig fra monokrom skærm af den første blackberry smart telefon til farverige smartphones i dag, der gør mere end sende og modtage e-mails. To af de nævnte indretninger er brombær kurven og brombær fed Den brombær kurve er en serie af anordninger, hvoraf to er allerede blevet frigivet, mens det tredje skal frigives sent 2026nbsp.. Henblik på dette sammenligning, ville vi bruge 8900 som udgivet februar 202c nogle få, efter den fede blev udgivet. Selv om kurven var frigivelsen senere end fed, nogle funktioner i fed er stadig overlegne i forhold til kurven.
til sammenligning, den BlackBerry Curve har det bedste kamera, der nogensinde blev præsenteret på en brombær, med en meget høj opløsning på 3.. 2Megapixels forhold til bolds 2Megapixel kamera Bortset fra, at næsten alle deres funktioner er dybest set den samme, de selv ser det samme, men der er en fantastisk funktion, der manglede på kurven. Den har ingen 3G-understøttelse.. kurven har kun GSM og EDGE støtte og som sådan, er stærkt begrænset i forhold til data, hastighed, når der ikke er sluttet til et Wi -Fi-netværk den fed, på den anden side, har quad-band GSM- støtte sammen med 3G og HSDPA muligheder giver det en maksimal hastighed på 7. 2Mbps. Ved tilslutning til en højhastigheds HSDPA -netværk, kan den dristige være op til 100 gange hurtigere sammenlignet med kurven i at hente data.

Det kan være godt at tage til efterretning nogle få ulemper, der ramte den dristige under dens udgivelse selv. Software spørgsmål forsinket frigivelsen af fed for et stykke tid og varme emner, også dukket op i enheder, der blev solgt i Japan. Selv om det ikke er blevet observeret andre steder, skal korrekt udvises forsigtighed, især når du oplader din fed
Tilføjelsen af en høj opløsning kameraet ikke gøre op for det faktum, at kurven mangler. 3G-understøttelse, så meget desto mere BlackBerry er beregnet til forretningsfolk. Derfor vil der i denne sammenligning er det sikkert at sige, at de dristige vinder med en stor margen. Måske frigivelsen af tredje version af kurven ville ændre tingene op.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------