Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem cupcake og muffin

< >Med en kop rygende varm kaffe eller et glas skummende kold mælk, kan ingen benægte, at en wienerbrød er en kærkommen godbid. Hvis du går ind i et bageri, der er mange kager fra at vælge imellem, hvoraf nogle ser forbløffende anderledes, såsom Dänisches til nogle, der ser bemærkelsesværdigt ens såsom cupcakes og muffins. Mens de laver ser ens ud, cupcakes og muffins har faktisk mange forskelle.
Definition af Cupcake og Muffin
Cupcake 'er en lille kage bagt i en særlig gryde, der kan blive spist af en person i et møde. Bortset fra deres størrelse, de har alle de samme egenskaber i en kage, som kan omfatte glasur og andre dekorationer.

Muffin 'er et lille brød bagt i en flad, rund pande. I modsætning til traditionelle brød, muffins generelt har mere smør og sukker i dem. historie Cupcake og Muffin
Cupcake ' blev oprindeligt bagt i små keramik kopper kaldet formene før muffin pander var bredt tilgængelige. Deres navn kom fra det faktum, at de blev bagt i en egentlig koppen. Senere kan cupcakes henvise til enten små eller almindelig størrelse kager, hvis bestanddele blev målt i kopper, teskefulde, mv., I stedet for vægtmålinger.
Muffins ' blev oprindeligt bagt derhjemme og var blot små brød -lignende tilføjelser til et måltid. Men da kaffebarer begyndte at tage ud, muffins blev en sund og mere prestigefyldte erstatning for donuts eller andre kager. i dag, men nogle muffins er så lastet med sukker, chokolade eller nødder, at de er lige så usundt som donuts de oprindeligt blev udskiftning.

Udseende af cupcakes og muffins
Cupcake " det meste af tiden har frosting på toppen og muligvis drysser. Cupcakes er generelt chokolade, vanilje eller en hvirvel. Nogle cupcakes er konfetti stil, hvilket betyder, at vanille kagen har små stykker regnbuefarvede slik blandet med smør.
Muffins 'kan have en tynd glasur eller frosting drysset over toppen, men vil ikke have en tyk bunke glasur. de har som regel wok- ins såsom frugt, nødder eller chokolade. toppen af muffin er væsentligt større end bunden af muffin.

hvor du kan finde Cupcakes og Muffins
Cupcake ' funktionen på børnefødselsdage eller kontor funktioner, hvor udskæring og servering kage er for svært.
Muffin ' betragtes som en morgenmad mad eller en fødevare til at have med kaffe på ethvert tidspunkt af dagen
Resume :..
1 Cupcakes og muffins er ens i form men en cupcake bruger en kage opskrift og en bolle bruger en brød opskrift.
2. Cupcakes har været populære konditorer ' godbidder i år, mens muffins kun vundet popularitet som kaffehuse begyndte at poppe op over hele landet..
3 Cupcakes har generelt mere sukker og glasur og er populære hos børnene, mens muffins er lavet med en række opsigt-ins og ledsage kaffe.
 

10190414417.pdf 10190414418.pdf 10190414422.pdf
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------