Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem LG lokkedue og LG lokke limited edition

< >LG Decoy er en meget innovativ mobiltelefon, der indeholder en bluetooth headset i selve telefonen. Det begrænsede oplag Decoy blev udgivet lige omkring en måned senere, og indeholder ingen forskel i forhold til den foregående. det begrænsede oplag model bare kommer med en ekstra hardware, som er bluetooth bordladeren med integrerede højttalere.
bluetooth headset af afledningsindretningen er pænt gemt bag i sit eget slot. den kan også oplade fra telefonen, så du altid har et fuldt opladet headset, når du har brug for at foretage et opkald i bilen eller når du er til fods. Det er også meget let at par, og til at bruge med din mobiltelefon, da telefonen kan registrere, når den fjernes eller udskiftes, og skifter automatisk mellem hovedsæt -tilstand og normal tilstand. Bluetooth bordlader kan du oplade dit headset mens det er ikke er knyttet til telefonen, mens du stadig bruge det via de integrerede højttalere. Denne lille Derudover tilføjer også en lille smule mere til den Decoy pris, som nogle mennesker kan lide at vide. Selv om det måske ikke meget, folk der er ligeglade for bordladeren ville spare et par bukke ved at få standarden Decoy.
Bortset fra Bluetooth- headset, Decoy også har en masse funktioner, der er værd at nævne. Først og fremmest Decoy er en 3G telefon, og du får alle fordelene ved at have hurtige overførselshastigheder. Du kan downloade musikfiler hurtigt eller browser på internettet det er også sport en 2 megapixel kamera med et selvportræt spejl, der kan tage stillbilleder og optage video, men en lille smule ringere i forhold til de kameraer på andre mobiltelefoner.. Du kan også bruge ekstra hukommelse via microSD-kort med kapaciteter på op til 8GB.

Det begrænsede oplag af den Decoy bare synes at være almindelig popsmart og ikke rigtig tilføjer ekstra funktioner til telefonen. Nogle mennesker kan værdsætte bordoplader eller de integrerede højttalere, men de fleste mennesker vil bare finde det. at være en unødvendig og overflødig tilbehør, der koster mere standarden Decoy gør alt, at den begrænsede udgave Decoy gør, og det er ofte nok
Resume :.
1. LG Decoy og Limited Edition er nøjagtig identiske med hinanden

2. Limited Edition leveres med et Bluetooth bordlader med integrerede højttalere
3. Den Limited Edition koster en lille smule mere i forhold til basismodellen
 

3120409169.pdf 3120409171.pdf
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------