Position: Wisdombog > Claus Collin >

Forskellen mellem KNOP og SKYD

nopper og spirer er to forskellige dele af en plante. En skyder er fra hvilken en knop stiger, og en knop er knoblike del af planten, som blomster, stængler, eller blade at udvikle. Buds også henvise til de blade og blomster, som ikke er fuldt åbnet.
En knop kan kaldes en embryo eller uudviklet skuddet, der normalt ses på stilkspidsen eller aksel af bladet. Et bud kan også siges at være det ukønnede vækst, som adskiller sig fra moderselskabet kroppen til at danne et nyt individ.
Bortset fra den biologiske betydning, er en knop henvises også til personer, der aspirerer til en stor spiller eller en kunstner. Disse spillere og kunstnere er ofte omtales som spirende kunstnere eller spirende spillere.

Et skud er den del, der sætter frem knopper på en plante. Selvom en knop er en del af skuddet, men et skud er ikke en del af opløbet. et skud kan også siges at være støtterne af blomster og blade. Både skud og knopper er også forskellige i deres størrelse og form. Shoots kan være længere eller kortere, men er kun en for tidlig blad eller en blomst, og så er det ovale eller runde.
Buds er meget attraktive, men skud er kun attraktiv, når den ses sammen med knopper. meste af tiden, er skud og knopper sammen bruges til dekorative formål.
Når knopper dannes, de forbliver i dvale i et stykke tid, eller det kan udvikle sig til skud med det samme. Buds normalt klassificeres i henhold til deres funktioner, beliggenhed, morfologi, og status.

en belægning af modificeret efterlader kaldes skalaer beskytter knopper. knopperne er også omfattet af et gummiagtigt stof, som tilføjer til sin beskyttelse.
Resumé :...
1 Selvom en knop er en del af skuddet, men et skud er ikke en del af opløbet

2 A shoot er hvorfra en knop stiger, og en knop er knoblike del af planten, hvorfra blomster, stængel, eller blade udvikle sig.
3. Et bud kan kaldes en embryo eller uudviklet skyde, der er normalt ses på stilkspidsen eller aksel af bladet. en knop kan også siges at være det ukønnede vækst, som adskiller sig fra moderselskabet kroppen til at danne et nyt individ.
4. En skyder er den del, som sætter frem knopper i en plante. Et skud kan også siges at være støtterne af blomster og blade.
5. Buds er meget attraktive, men skud er kun attraktiv, når den ses sammen med knopper.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------