Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem vaccination og immunisering

åde vaccinationer og vacciner henvise til en tilstand, hvor kroppen er lavet ligeglad mod en sygdom. forskellen ligger i, hvordan du får denne ligegyldighed immunisering er den generelle betegnelse for alle typer af ligegyldighed din krop erhverver mod en sygdom.. De kan erhverve det naturligt, ved at få sygdommen på et tidspunkt. Man kan også opnå den gennem en kunstig eksponering for en kontrolleret mængde af bakterier, der forårsager sygdommen. Dette kaldes en vaccination. I en følelse, en vaccination er også en form for immunisering. den eneste forskel er, at du gør det kunstigt, på en sikker måde.
selvom du kan finde ordet bliver brugt i flæng, de rent faktisk betyde forskellige ting. Vacciner kan indeholde svækkede eller døde bakterier, der er i stand til at producere en sygdom. Men de bakterier er enten døde eller svækkede i en sådan grad, at de er ude af stand til at forårsage sygdommen. Når disse er indført i vores krop som en vaccine, det udvikler antistoffer mod dem. Hvis du spekulerer på, hvad antistoffer er, at de er naturens soldater, bekæmpelse af enhver opfattet "trussel" til kroppen. Når din krop producerer disse antistoffer, de lever på. Hvis du nogensinde støder på virus eller kimen igen, disse antistoffer dræbe dem, før de kan skade din krop. nu, det samme sker i et vaccinationsprogram. Den eneste forskel er, at processen er naturligt. Når du får en sygdom, og din krop overvinder det, er det butikkerne væk ' denne information i form af disse antistoffer. Som i en vaccination, kæmpe disse antistoffer tilbage hvis du støder på virus eller kimen en anden gang.
Vil du gerne vide, hvorfor folk bliver vaccineret, hvis de kan opnå immunitet i den naturlige måde ? Dette er fordi de fleste sygdomme ikke give dig en chance for at leve over det første angreb. Tænk sygdomme som stivkrampe, kopper og difteri. Millioner af mennesker verden over er døde af disse frygtede sygdomme, før de vacciner blev udviklet. Andre sygdomme har forårsaget uoprettelige skader på kroppen af de overlevende enkelte. Vil du tage en chance at miste dit liv eller bliver deaktiveret, bare at gå den ' naturlige måde ? "

i dag har vi vacciner mod dødelige sygdomme som røde hunde, polio, stivkrampe og kighoste. der arbejdes også på at udvikle de første vacciner mod den frygtede svineinfluenza. Når du får en vaccine, kan du sikre beskyttelse mod en række sygdomme på en sikker måde. Det er et af de mirakler moderne videnskabs
Så næste gang du frygter poke af at nålen på din arm, så tænk på den elendighed du undgår, det vil ikke skade så slemt !
Læs mere om Vaccinatin og immunisering.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------