Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem hjerteanfald og slagtilfælde

t hjerteanfald opstår, når blodtilførslen afbrydes til en del af hjertet muskler. Dette kan ske på grund af en blodprop i en af de arterier, der forsyner hjertet med blod. Hvornår? blodtilførslen til hjertet blokeres symptomerne af hjerteanfald mærkes af patienten. Disse kan omfatte brystsmerter, åndenød mv.
Et slagtilfælde er en lignende ting, der sker med en hjerne. Når tilførslen af blod til hjernen stopper på grund af en blodprop i en af de arterier, det kaldes et slagtilfælde. i modsætning til et hjerteanfald, det vigtige ting at forstå i et slag, er der normalt ingen smerter. De typiske symptomer omfatter et tab i følelser og vanskeligheder i bevægelse. er, at en hjerteanfald finder sted i hjertet, mens et slag sker i hjernen. En person, der viser forskellige symptomer betingelser. Lad os tage et kig på de typiske symptomer, der kan indikere et hjerteanfald.
De fleste hjerteanfald er ikke den slags, du finder i film de fleste starter med en mild smerte og trykken i brystet. faktisk kan symptomerne være så ubetydelig, at en person kan blive fristet til at ignorere dem helt, hvis du føler et ubehag i midten af brystet, åndenød eller en følelse af at blive klemt, få en læge straks.. Selv om det er muligt, at dine symptomer ikke kan være dem af et hjerteanfald, behøver du ikke ønsker at miste tid, hvis de er.

Du bør også være forsigtig, hvis du føler dig svimmel, oplever ubehag omkring dine kæber, arme eller skuldre. Andre symptomer på et hjerteanfald kan omfatte bryde ud i en kold sved, svimmelhed eller kvalme. Hvis en patient udviser nogen af de følgende symptomer, kan han få et slagtilfælde :
  • En pludselig svaghed eller følelsesløshed i ansigt arme eller ben, især dem koncentreret på en bestemt side af kroppen.
  • Pludselig forvirring eller svært ved at forstå eller tale.

  • En pludselig manglende evne til at se i den ene eller begge øjne
  • En pludselig problemer i at gøre nogen af disse -walking, opretholde balancen og koordinere bevægelser
  • En pludselig og svær hovedpine uden kendt årsag.

Selvom betingelserne er forskellige, kan de deler fælles livsstilsfaktorer, der forårsager dem i første omgang. Hvis du er overvægtig, ryger eller mangler tilstrækkelig motion, lider af forhøjet blodtryk og stress, du er mere tilbøjelige til at have disse livstruende tilstande.
I begge disse tilfælde er det meget vigtigt for dig at få lægehjælp, så hurtigt som muligt. Hvor hurtigt får du støtte vil bestemme omfanget af skaden og dine chancer for helbredelse.
Læs mere om Heart Attack og slagtilfælde.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------