Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem embryo og foster

mbryo er den første ting du bemærker, når du går til en graviditetstest. det er på størrelse med en sesam frø på det tidspunkt, du går til din 1. ultralyd. Ved den femte uge af udviklingen, vil fosteret vise et hjerteslag i begyndelsen af ultralyd. Som tiden skrider frem, vil den lille foster udvikle knopper i sin form, der udvikler sig til hænder og ben. Det er også det tidspunkt, hvor neuralrøret begynder at udvikle sig. Neuralrøret senere udvikler sig til hjernen og rygmarven. løbet af denne tid, får det udviklende foster al sin næring fra livmodervæv eller fosterhinden moderkagen også begynder at udvikle på dette stadium moderkagen er den livline, hvorigennem din baby får sin.. ilt og næring fra din krop.
moderen oplever en række fysiske symptomer på dette tidspunkt. Disse kan omfatte kvalme, sløvhed og manglende appetit. Da hovedparten af de vigtige organer dit barn udvikler sig i fosterstadiet, det første trimester af graviditeten er meget vigtigt. Selvom du kan føle kvalme og sløv, spise nærende mad i mindre portioner. Resten er meget vigtigt på dette tidspunkt, og du bør nøje undgå alkohol, rygning og koffein på alle omkostninger. du bør også være særlig omhyggelig med at tage dig prænatal vitaminer som folinsyre. Det er også vigtigt for dig at tage en sund mængde af lette øvelser på dette tidspunkt. Du skal også passe på i denne fase, fordi de fleste aborter finder sted i første trimester. Der kan være problemer i æg eller sædcelle, der forårsager kromosomale mangler i fosteret. Disse kan medføre aborter i de tidlige stadier.
embryo begynder at udvikle sig til et foster fra den ottende uge og fremefter Når embryo når fase af fosteret, de andre organer som lever, hjerne og nyrer begynde at virke inde i den lille krop.. Du kan også se den lille differentiering af fingre og tæer. Det er også det tidspunkt, hvor de ydre kønsorganer er synlige på en ultralyd. Selvfølgelig vil det trænede øje af lægen være i stand til at identificere det bedre end du gør på ultralyd skærmen!

Mors fysiske symptomer vil lette lidt op i løbet af denne tid. Men nogle kvinder har vedvarende symptomer selv på dette tidspunkt.
Dybest set, er din baby betegnes som et foster indtil 8 uger efter undfangelsen. Efter denne tid, vil han eller hun være kendt som et foster, indtil han er født. Men hvadgør det noget? Til dig, er han din lille mirakel, fra den dag du først komme til at vide om din graviditet !
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------