Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem bulldog og pit bull

ulldog er en race med aner til England, og det er også kendt som engelsk bulldog og British Bulldog. Men det er forskelligt fra amerikansk eller fransk bulldog med lignende udseende. Bulldog er meget loyal over for sin familie. Selv med dens ' mut ' ansigtsudtryk bulldog er venlig, tilbedende og blid. Bulldogs er stout, solide og kraftigt bygget med muskuløse ben. Hunnerne er mindre end mænd. Deres hoveder er meget store, og den store, kind når siderne af øjnene. Lederne af Hannerne er større end hunnerne. Næsen er bred og sort med brede næsebor.
De har runde mørke øjne og et par små tynde ører, der er foldet tilbage dette gør dem adskiller sig fra amerikansk eller fransk bulldog. pelsen af Bulldogs varierer i farve som udvasket rød, brindle, lys gul, rød eller fawn. Sommetider Bulldogs kan findes i en blanding af disse farver. Bulldogs ? konstant søger opmærksomhed og hengivenhed af mennesker. Ejere af Bulldogs skal spare tid og energi med dem, så de ikke bliver ladt alene. Bulldogs er gode kæledyr for familier og de blander godt med andre kæledyr også. Bulldogs angriber ikke mennesker, men den hårde og voldsomme udtryk, gør dem til gode vagthunde. Bulldogs sjældent klage eller klynke, da de bark, hvis der er en virkelig god grund. levetiden for Bulldogs varierer, men med en gennemsnitlig levetid på 13 år. Pitbulls er en af de ældste racer, der er tæmmet, men blev upopulær på grund af nogle aggressive historier. Pitbulls opdrættet af gode opdrættere er sød og energisk i naturen. Men nogle opdrættere vokser disse hunde for ulovlig kamp handel, der betragtes som den undergang af denne race. Så samtidig med at købe en pit-bull, skal du være omhyggelig med at sikre temperament hunden. Pitbulls er robust, mellemstore og muskuløs med korte glatte hår. hundene er kendetegnet ved stor kiste og et kileformet hoved. Normalt de ikke har en krøllet mundkurv, men de vil opdrage deres ører skaber rynker på panden, når ophidset.
Pitbulls er aktive, venlig, intelligent, nysgerrig og ivrig efter at behage deres ejere. De kræver en masse motion. De er fantastisk familiehund, som de er tålmodig og elsker børn. De bliver aggressive overfor andre hunde på grund af deres yngle i et voldeligt miljø, men naturligvis er de ikke. Pitbulls længes efter opmærksomhed og kærlighed.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------