Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem bison og bøfler

lacering
Bison 'har et naturligt levested, der dækker størstedelen af USA ,. det nordlige Mexico og det sydlige Canada Ud over den ikoniske Plains Bison, var der også rigelig Træ Bison, som begge blev jaget til nær udryddelse af de første hvide bosættere der er også bison hjemmehørende i Europa..
Buffalo "Der er to vigtigste arter af bøfler : den Domesticated asiatiske vandbøfler og Cape bøffel. Vandet Buffalo har en rækkevidde, der strækker sig over Asien i Nordafrika og Sydeuropa. Små befolkninger kan også findes i Australien og Sydamerika. The Cape bøffel findes på de syd for Sahara sletterne i Afrika.

Udseende
Bison 'har en langhåret vinterfrakke, der kaster til at skabe en lettere sommer pels. Den største Bison kan top 6 ? meter høje, være 10 meter lang, og vejer et ton. De har firskåren ben og korte horn, der strækker sig sidelæns og tilbage fra deres hoveder.
Buffalo ' har kort, blank pels. Begge varianter er ens i størrelse til bison, men med meget større horn. Nogle vandbøfler horn har været kendt for at vokse op til hele længden af dyret. Menneskelig interaktion

bison 'har en historie med mand, der er fyldt med fare og ødelæggelse. Før ankomsten af europæerne til USA, blev Bison jaget på en bæredygtig måde ved de indfødte amerikanere. de ville besætning dyrene ind i en bisse og tvinge dem ud over en klippe. Men da USA begyndte sin ekspansion mod vest i det 19. århundrede, blev Bison jagtet næsten til udryddelse. Ved 1880 har, begyndte nogle mennesker at tæmme bison for at bevare deres antal.
Buffalo ' har været tæmmet for over 5. 000 år. De er en vigtig kilde til mælk og andre mejeriprodukter, som som ghee. Buffalo også stadig som landbrug magten i store dele af Sydasien. Nogle bøffel bliver også brugt til deres kød, men det er ikke så almindeligt.
Kulturel Betydning

Bison ' er kommet til at symbolisere den store amerikanske Vesten. De repræsenterer både den enorme mængde af sletterne samt vores behov for at bevare vores naturlige ressourcer. På mange områder er der bison gårde, hvor dyrene er opdrættet ikke kun for deres kød og skind, men også for deres turister værdi.
Buffalo ' anses for helligt af hinduer, og derfor ikke at blive spist. Dette tabu er ikke deles af andre religiøse grupper, men i hele Sydøstasien er der mange festivaler helliget væddeløb og bekæmpe bøffel
Resume :
1 Bison og bøffel er let forvirret... .. de er fra samme familie og ligner
2 Bison findes primært i Nordamerika og bøfler findes i hele Asien og Afrika.
3. Bison blev jaget til nær udryddelse, mens Buffalo er tamme.
4. Bison og bøffel holde særlig betydning i deres respektive kulturer.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------