Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem aerobe og anaerobe motion

n aktiv energisk træning kan være aerobic eller anaerobe. At forenkle, aerobe betyder " med ilt ", mens anaerob betyder " uden ilt ". Anaerob motion ikke angiver manglende ånde under træningen. snarere det virker på den forudsætning, at cellulære væv producerer den energi, der kræves uden afhængighed af ilt. Den træning er hurtig, med høj intensitet aktiviteter. Derfor afhængig af ilt er ikke en mulighed. På den anden side indebærer aerob motion moderat tempo bruge ilt til at generere den nødvendige energi. De muskler bruge ilt at brænde glukose og fedt til at generere adenosin trifosfat ( ATP ). Nogle af de populære aerob træning omfatter gang, løb, svømning, cykling, langrend, skiløb, kajak eller simpelthen at følge tempoet i en træningsvideo. Du kan gå på et løbebånd så godt. Anaerob træning omfatter tennis, vægtløftning, sprint og spring blandt andre. Derfor, aerobe og anaerobe øvelser har deres egne fordele. Aerobe motion hjælper tone musklerne, forbedre blodcirkulationen, sænke blodtrykket, bedre lungekapacitet, stærkt hjerte, øget RBC tælle og dermed mindsker risikoen for hjertesygdomme. Anaerob motion hjælper kroppen til at bygge sin præstation når det er påkrævet, og derfor hjælper med stærkere knogler, bedre hastighed og kraft. Muskelstyrke øges. Muskelatrofi reduceres med alderen.
Så hvis du var nødt til at vurdere, hvad mønster, der passer dig mellem aerob eller anaerob træning, så er det anbefales, at du kombinerer begge former til at skabe en tilfredsstillende sundhed regime, Hvis du er en første timer, så er det vigtigt at vide, dit fulde helbredstilstand og vælg øvelser klogt Mens en lidt smerte vil sejre i første omgang, de vil stilne som mønster skrider Efter at have læst dette, gør.. ikke forestille sig, at dette er din opskrift til fitness og godt helbred, som godt helbred kommer med en nærende kost, sund søvn, opholder sig væk fra dårlige vaner og den rette indtag af vitaminer. Hvis du har alt dette, så kan du være sikker på at du er på vej til at blive sunde, velhavende og kloge
Resume : !.

1 Aerob bruger ilt mens anaerob ikke er afhængig af Oxygen..
2 Aerob træning indebærer moderat hastighed og anaerobe kræver et hurtigt tempo med høj intensitet
3 Aerobe øvelser hjælpe med toning musklerne og forbedre cirkulation, mens.. anaerobe øvelser bidrage til at styrke knoglerne og reducere muskelatrofi med alderen.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------