Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem volumen og kapacitet

vis der er to begreber i generelle videnskab, der oftest byttes i brug og betydning, det er ikke andet end volumen og kapacitet. At give dig en idé om de reelle forskelle mellem disse to begreber lad os foretage en sammenligning af deres definitioner.
det første, at hvad der præcist gør volumen henvises ? Om noget er en væske, et fast stof eller en gas, volumen refererer til mængden af tre- dimensionelle rum, at det optager. Nogle af de mest almindelige rumfangsenheder omfatter kubikmeter og liter, milliliter og kubikcentimeter.
andet, kapacitet refererer til evne noget at holde, modtage eller optage. Det er samme koncept til volumen, men der er et par forskelle. Et godt eksempel til at illustrere forskellen mellem kapacitet og volumen, er, hvordan de anvendes i sætninger Tag et kig på følgende :..

-den helium gas tank har en kapacitet på 12 gallon
-gassen i vores eksperiment udvidet til to gange dens oprindelige volumen. i sætningen eksempler blev mængden anvendt til at beskrive den tredimensionale størrelsen af objektet, der var gas. I mellemtiden kapacitet nævnte volumen, at gassen beholderen kan rumme.
Andet eksempel er, at kapaciteten er evnen af en beholder til at holde to kopper ris, medens den samme beholder kan have et volumen på 5 kubikcentimeter ', som refererer til den mængde plads, at selve beholderen indtager.

for at opsummere, volumen er den plads optages af selve objektet, mens kapaciteten refererer til den mængde stof, som en væske eller. en gas, at en beholder kan indeholde
Sammenfatning:
1. Volumen er den mængde plads, der optages af et objekt, mens kapaciteten er et mål for et objekt evne til at holde et stof, som et faststof, en væske eller en gas.

2. Bind er målt i kubiske enheder, mens kapaciteten kan måles i næsten enhver anden enhed, herunder liter, gallons, pund osv.
3. Volumen beregnes ved at gange længde, bredde og højde af en objekt, mens kapaciteten har målingen er mere rettet mod cc eller ml.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------