Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem fiktion og skønlitteratur

iction vs Literary FictionThe forskellen mellem fiktion og litterær fiktion er, at litterær fiktion fokuserer på stil og dybde, og er karakter drevet, mens genre fiktion er plot drevet, har et bredere perspektiv, og fokuserer mere på imaginære detaljer...
litterær fiktion appellerer til et mindre publikum, i forhold til fiktion, der har et bredere publikum litterær fiktion tiltrækker et publikum, der er mere af en intellektuel type, i forhold til fiktion De læsere, der er mere tilbøjelige til livets realiteter og ønsker at få en dybere forståelse af livet, foretrækker litterær fiktion over folkelig fiktion.
Fiction kaldes også kommerciel fiktion og har mange kategorier, såsom humor, kan romantik, videnskab, mystik osv. litterær fiktion også falder ind under nogen kategori som genre fiktion, men en fremragende stil skriftligt eller originalitet ideer og tanker adskiller det sig fra almindelig skønlitteratur.

Nogle af de populære skønlitterære forfattere er Sidney Sheldon, Michael Connelly og Stephen King, mens skønlitterære forfattere er Barbara Kingsolver og Toni Morrison, blandt andre. skønlitteratur betragtes som dyb og tænkte på som tankevækkende i forhold til populær fiktion. Litterær fiktion diskuterer og behandler mere alvorlige problemer, som kan fremprovokere tro, og ændre tankemønstre af læserne. Publikum af litterær fiktion kan finde deres syn på livet ændrer efter at have læst romaner. Det er baseret på historier med flere lag og stærke karakterer. litterær fiktion, når der sammenlignes med kommercielle fiktion, har litterære fortjenester og vinder priser. medierne giver særlig plads til litterære fiktion anmeldelser sammenlignet med populære fiktion.
fiktion, som ikke er baseret på tegn, der ikke fokuserer på psykologiske dybder, mens litterær fiktion livtag mere med universelle dilemma i stedet for en historie. Fiktion er mere baseret på imaginære personer og begivenheder, i forhold til litterær fiktion. Litterær fiktion afdækker sandheden og gør læserne opmærksomme på en dybere forståelse af livet ved hjælp af primære karakterisering.
I litterær fiktion, daglig tale udtrykkes mere formelt forhold til populær fiktion. Classic eller skønlitterære romaner skrevet før 1950 's er karakter-centreret, mens fiktion blev mere populære i 1960, og har været det meste plot orienteret.

Resumé :
1. Fiktion er imaginær eller kreativ skrivning, en novelle eller en roman i fortællende form,
2 litterær fiktion er seriøst at skrive om seriøse emner, dilemmaer osv., er fremherskende i samfundet.. ...

3 litterær fiktion er karakter baseret ; dybt innovativ tænkning, der provokerer intellektuelle tanker, og kan ændre overbevisninger
4 fiktion eller populære fiktion er bygget op omkring et klimaks.. handling, hovedperson og baseret på en begyndelse, midte og slutning.
5. populære fiktion, i forhold til litterær fiktion, er plot orienteret, og har et bredere publikum og synspunkt.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------