Position: Wisdombog > Rune Bramer >

Forskellen mellem bier og gedehamse

vis du spørger en fyr, der lider af allergi over for bi og Hornet stings, om de væsentligste forskelle mellem disse to insekter han vil ikke fortælle dig meget. Ikke fordi han er ikke villig til, men snarere på grund af anafylaktisk traumer, han har oplevet.
faktisk disse to koloniale insekter har den dårlige vane med at stikke en intetanende ' invaderende fjende. " Mens bier gøre det bare for at beskytte deres reder og dør efter at gøre det, hvepse ofte angriber mennesker, uden at blive provokeret, og de kan også trække deres stinger
En anden stor forskel mellem dem kommer fra det fysiske aspekt, hvepse er større og har mindre hår på deres krop, mens bierne har pollen kurve, hvor de samles den mest eftersøgte belønning. Bierne er økonomisk værdsat, producerer sved honning og voks, mens hvepse har ingen værdi for os, mennesker. Det er hvorfor mennesker bygge bistader til bier og beskytte dem med stor omhu, selv foran mere kraftfuld Hornets. Der er en anden stor forskel mellem bier og gedehamse relateret til reden udseende, som bier gøre deres rede ud af voks, mens hvepse gør det ud af papir ( træmasse ).

et andet problem differentiere disse to beslægtede insekter, er den måde, de hæve deres larver. Mens bier fodre deres unger uden at forvente noget i belønning, er dette ikke tilfældet med hvepse, da sidstnævnte forventer en sved væske fra deres babyer. Dette kaldes gensidig fodring og sikkert fungerer godt som du overveje Hornets dinosaurer, som de er lige så gamle som ethvert andet levende væsen på jorden.
En forskel, der er af stor betydning for os, er variansen i aggressivitet viste retning mennesker af disse fejl. Mens bier stikke mennesker, når de føler sig truet, eller når de føler, at deres rede er i fare, hvepse ofte angriber mennesker uden at blive chikaneret. Den værste del er, at de injicerer deres forfærdelige gift med enhver brod. Det heldigste resultatet er, når en mand, der led af en Hornet brod, bare kravler i stor smerte i flere timer. Det værste scenarie, der kan ske for Hornet ofrene er død Så husk disse store forskelle mellem bier og bremse :..
1 Bier dør efter at de stikker, mens Hornets ikke gør 2. Bier er mindre. De har mere hår på deres kroppe og pollen kurve.

3. Bier er af stor økonomisk værdi, mens Hornets har ingen værdi for mennesker..
4 Bier bygge deres reder ud af voks, mens hvepse gør det ud af træmasse
5 Bier er mindre aggressive end hvepse...

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------