Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem vand og Gatorade

ydration er et meget vigtigt aspekt skal tages i betragtning, når det kommer til ordentligt at fastholde ens helbred. Men hydrering behov varierer mellem individer, og det afhænger også af, hvor anstrengende en aktivitet virkelig er. for de fleste atleter, ofte snubler på spørgsmålet om, hvilken væske skal tages efter deres lange og trættende sportsaktiviteter. er vand eller Gatorade bedre?
Selv om både vand og Gatorade er tørst quenchers disse to genstande beregnet til at erstatte det tabte fluider i et individ. I tilfælde af almindeligt vand, tjener det som en generisk medium transport af næringsstoffer og endog affald elementer inde i den menneskelige krop. Det holder den indre mekanisme i kroppen i balance. Derfor er det anbefales at drikke vand før, under og efter regelmæssige fysiske aktiviteter for at opretholde denne balance.
mindst otte hele glas anbefales til drikke daglige. denne standard ofte øges afhængigt hotness af miljøet, og de aktiviteter, engageret af den enkelte. Man skal blot sørge for at drikke masser af vand for ikke at føle sig tørstig eller har et mørkt farvet koncentreret urin ( en indikation af dårlig hydrering ).

Gatorade, på den anden side, er en af dem magt drikkevarer, der betragtes som " sportsdrikke ". i modsætning til almindelige vand, Gatorade fyldt med elektrolytter som kalium og natrium, der vil blive brugt til at erstatte alle de naturlige elektrolytter tabt i kroppen efter voldsomme svedeture under en anstrengende fysisk aktivitet. af natrium i Gatorade (der er en vand elsker ), også hjælper kroppen bevarer væsker. Det har også flere carbohydrater, der fungerer som en energikilde. Disse carbonhydrater er ansvarlige for efterfyldning glycogen, når det er opbrugt. Således, Gatorade naturligvis indeholder flere kalorier. Med hensyn til anvendelse, er Gatorade meget anbefales til dem, der er involveret i højintensive aktiviteter sammen med drikkevand. Høj intensitet betyder, at aktiviteten vil strække sig over en længere varighed af tid, at gøre fysisk aktivitet i varme eller varme temperaturer, og udføre kraftige fysiske rutiner. Vand er simpelthen væsken valg for ikke-anstrengende aktiviteter
Overordnet set almindeligt vand er stadig den vigtigste væske, der anvendes erstatning, men det adskiller sig fra Gatorade i de følgende aspekter :.
1.. .. Vand er selvfølgelig meget billigere i forhold til magt drikkevarer såsom Gatorade

2 Vand er bedst til regelmæssige fysiske aktiviteter, mens Gatorade er velegnet til høj intensitet aktiviteter
3. Gatorade har flere kulhydrater ( kalorier ), og indeholder også elektrolytter.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------